Priedušky

Príspevok v téme: Priedušky
chill

Dosť často sa mi stáva že keď sa napijem niečoho studeného bublinkového tak na druhý deň chrčím ako blázon a neviem poriadne dýchať. Musím stále kašlať a ako keby ma svrbí v prieduškách a pri kašli sa mi do do úst dostáva taký železový \"pach\" z priedušiek. Aj pri alergií mám stále problémy s prieduškami. Nedajú sa nejak posilniť priedušky alebo niečo ? Vždy aj keď som chorý tak najviac trpia priedušky. Pijem čaje na priedušky, vitamíny a minerály užívam pravidelne.

Dr.J.K.-9

Telo bez liekov by malo mať prirodzenú odolnosť. Túto odolnosť získa zo zdravej stravy a čistej vody. A keďže všetkým nám vždy z týchto podmienok niečo chýba, tak sme na všeličo chorý ! A najhoršie ak máme deti ,to im ten náš nedostatok darujeme! A čudujeme sa prečo sme tak háklivý.
Keď budete pravidelne piť zdravú liečivu vodu od..... nebudete mať také potiaže a budete zdravší.Je to už odskúšané a človeka to nič nestojí !
Miesto nápojov ktoré píjavate a platíte v obchode, v tej cene si môžete zaobstarať liečivú vodu od .... Stačí vám 2 litre denne,aj čaj si v nej môžete uvariť a bylinky budú účinnejšie!

grétkamar

Potrebuješ posilniť celkovú imunitu, priedušky sú zrejme len najslabší článok. Mne sa najlepšie osvedčil prípravok Hippokratin, fantasticky zvyšuje imunitu a súčasne pomáha i pri liečbe alergií.