moj problem spočiva v tom že rok sa liečim na psychiatrii. pred tromi rokmi som strašne vela pil alkoholu asi tak tri a pol mesiaca vkuse vela.... niečo podobne som zažil čo preživam teraz hlavne s problemom pamati a takou depresiou... lenže medzi tym som nepil... len som sa snažil zdravo stravovať a tym velke nervy si odoprieť nezdrave.. a teraz som uplne na dne neskutočna uzkosť ma dokaže prepadnuť kedy aj cely den nedokažem nič spraviť nič sa mi nechce ani len rozpravať fakt neviem čo mam vtedy robiť len preživam zo dna na den a už myslim aj na to posledne.. mam 23 rokov a takto skazeny život. chodim k psychiatrovi rispen mi trošku pomohol ale rok čo chodim nič moc.teraz tato uzkosť to je neskutočne, dalej derealizacia depersonalizacia.tak nejak sa citim akoby vo sne. mam take spomalene videnie . nevidim veci tak živé skôr vidim plocho nie priestorovo som si dal na vysoku školu aj ma a neviem čo dalej . ja nedokažem žiť. z ničoho sa netešim . neskutočne sa trapim. tešim sa len na spanok...to je cele na čo sa dokažem cely den tešiť. mam frajerku ktora ma pri tom drži ale bojim sa že ma opusti ked budem cely život takyto. vlastne cely život to ani nezvladnem. mam strašne silnu vôlu..keby nemam tak tu už niesom. neviem čo mam robiť poradte takto žit ja dalej neviem
som na dne a nechcem už takto žiť !!!
Incognito, blahozelam, Ty si skvely priklad, ze sa to da, tlieskam Tvojej velkosti a vnutornej sile a zelam Ti, aby si uz nikdy nesklzol tam, odkial si sa tak namahavo ale uspesne vydriapal, verim, ze to bolo velmi zle, preto verim, ze sa to uz nestane
Lubosddd, Incognito nech je pre Teba prikladom a vyzvou, mate chlapci jedno velke stastie, ze ste mladi a ste silne osobnosti, pretoze odhodlanie a pevna vola mozu robit zazraky, vsetko, vsetky lieky sa mozu schovat, ak clovek pochopi, ze sa naozaj musi vratit z pekla zase hore a ked ma na to chut a vnutornu silu, musi sa to podarit, ano je to velmi tazke, ved cim hlbsie padneme, tym viac sily potrebujeme sa vysplhat zase hore za svetlom, ono su dni, kedy naozaj nevladzes, tak ich proste prezi co s akymi odretymi usami, len sa nevzdavaj, musis verit, ze to casom musi byt a bude iba lepsie, nastastie mas dievca, ktore Ti je oporou, tak to cele musis vydrzat koli Vam obom, ked vyjdes z tohto boja, budes este silnejsi a potom v podstate kazdy bezny problem, ktory vela ludom berie spanok, bude pre Teba malinou, vsetky prekonane tazkosti nas zoceluju, len musis v tomto boji vydrzat, rob si drobne radosti, len alkoholu sa vyhybaj, to je Tvoj najvacsi nepriatel, ktory ma vlastne vsetko toto Tvoje trapenie na svedomi, ja som bola v zivote velakrat tiez az na samom dne, ibaze v tom nebol ani alkohol ani drogy, dnes sa cudujem, kde som na to vsetko nasla silu (je skoro neuveritelne, ze dcera zeny, ktora urobila pokus o samovrazdu moze byt vnutorne tak silnym clovekom), jedno je iste, ked clovek chce nieco dokazat, nech je to cokolvek, niet tej sily, aby mu v tom zabranila, drz sa Lubos, neboj sa, zvladnes to, pojde to pomaly, aj ked pojdes 3 kroky vpred a dva vzad, ale zvladnes to
blog.depersonalizace.info toto mozno pomoze
ahoj,,neviem ci mam to iste ale uz 2 a pol roka mam nieco podobne, problem s pamatou divne vnimam cas, na nic sa netesim stale robim v podstate to iste dokola, skoro stale spim a citim aj tu uzkost co je najhorsie. mam pocit akoby som mala nieco zabodnute v dusi alebo tak am mam strasny pocit ze je to moja vina lebo som sa strasne pretazila psychicky..stale som si hovorila ze to pojde napravit vratit sa spat a tak ale potom som zistila ze uz to nejde..som ako v niakom psychickom vezeni ktore som si sama vybudovala alebo co... neviem ti povedat ci sa z toho da dostat alebo myslim si ze ano. podla mna na to treba cas a sebarozvijanie aj ked mozno to je blbost ale zatial ma nic ine nenapadlo...
čIžE JE TO TAK VELMI TAžKE A JA TO Už DALEJ NEZVLADAM... NEVIEM čO MAM ROBIť . LIEčIM U PSYCHIATROV A JE MI HROZNE. DEREALIZACIA DEPERSONALIZACIA. NESKUTOčNA UZKOSť - NIč SA MI VTEDY NECHCE PRIAM CHCEM UMRIEť . VIDENIE MAM AKOBY SPOMALENE. NECHCE SA MI ANI ROZPRAVAť . ZVIERA MI DUšU. NEVIEM ZAOSTRIť PORIADNE KED SA DíVAM . PROSIM DA SA Z TOHOTO NEJAK DOSTAť? JA SOM VOLAKEDY DAVNO PRED TROMI ROKMI KAžDY DEN ALKOHOL PIL TRI MESIACE V KUSE ALE STRAšNE VELA A VTEDY NIEčO TAKE ZAčALO LEN V MALOM. PREšLI DVA TRI ROKY UTLMILO VšETKO BOLO OK..ALE OD MIN. LETA OD AUGUSTA Z NIčOHO NIč TO ZAčALO A NEPIJAVAL SOM ANI ALKOHOL LEN SOM MAL NERVY Z ROZNYCH DIET čO SOM SI HLADAL NA NETE A NEMOHOL SOM JESť čO SOM CHCEL. JA SOM AKO SA TO POVIE UPLNE NA DNE BEREM RISPEN TEN MI TROšKU POMOHOL ALE MALO A NEJAKE ANTIDEPRESIVA. A DALEJ SOM SI KUPIL RYBACí OLEJ KVALITNY. ALE TO ASI NESTAčI. CHCEM SA SPYTAT čI SA DA Z TOHOTO DOSTAT A AKO A čO JE NA TO DOBRE HLAVNE TA UZKOSť KED MI ZVIERA DUšU A JA NEVIEM čO MAM ROBIT KED ANI FRONTIN MI NEPOMAHA. HLBOKO V DUšI SOM NIEKDE NA DNE. MNA TO Už TAKTO VôBEC NEBAVI
Ja som tiez chodil do prace v neuveritelnych stavoch ostatný "normalny" ludia ani len netusili v akom som stave ja tak som to vsetko hral a aj sa mi darilo v praci co je obdivuhodne a sam sa cudujem tomu ako som to dokazal :) ...Mozno beries nejake lieky oblbovaky a z toho mas take blbe stavy ja som si to vsetko presiel natriezvo ...Som mladý abstinent do konca zivota byt nemienim tak som si dal rezim a pijem len fakt prilezitostne ozaj to dokazem ovladat ak by tak nebolo kludne napisem ,ze tak nieje ,ale je to dobre a malo kto to sam dokazal dostat sa z takychto sraciek .
Kamarát ja som si presiel podobnými vecami no v mojom pripade tam boli aj iné a horsie veci kombinacia alkoholu z drogami + zivot na ulici no rozbil som si papulu riadne a povedal si ,ze uz dost tiez som mal strasne depresie hraniciace so somrtou neraz som sa chcel hodit pod vlak podrazat si krk no silou vole som sa z toho dostal aj ked este niesom uplne za vodou ,ale je to podstatne lepsie .Uz nikdy nechcem zazit to peklo pomohol som si sam pevnou volou mam 24 a povedal som si ,ze ak budem v tom pokracovat v tom chlastani a v tych druhych zlych veciach urcite skapem tak to ma viedlo k tomu aby som sa dal dokopy .
dá sa vôbec z toho dostať? alebo budem cely život len takto sa zo dna na den prekonavať. chodim zatial do roboty aj to len kvôli silnej vôli.. verim že druhí z takymito priznakmi by to už vzdali.. ale ja aj z posledneho meliem..ale neviem dokedy.som z levic..teraz idem na vyšku do bb. s frajerkou ale neviem vlastne viem že určite to nezvladnem takto a vôbec život ako taky nezvladam. som niekde na dne mam neskutočne čudny hnusny pocit.