Ahojte. Vie mi niekto poradit ako rychlo schudnut tak 3kg. V nedelu mam dolezitu oslavu a nove saty na nu kupene vobec nezapnem. Hroza. Vie niekto poradit, ocenim vlastnu skusenost. Dakujem
Rychlochudnutie
3 kg je celkom vyzva:) Ja ked som chudla, tak skor tak pomalsie a dlhodobejsie (uzivala som alli), ale chapem, ze takato mimoriadna situacia vyzaduje iny pristup;)
tak nejedz nič max zeleninu a pi vodu čistu isto sa ti aspon brucho splaskne
Tak to uz neviem ako to zvladnes u mna to zabera ja viem zhodit hnet na vahe aj splasknem za tyzden kludne dam dole 3 kg aj ked v podstate je to len voda ale tak samozrejme hnet potom to mam naspat ako bumerank :0(
Aspon si ma potesila, talentmania. Hadam potom neodpadnem. Cela sa mi zda som nejaka nafuknuta.
Tak ked budes na zelenine do nedele tak das 3 kg dole urcite aj ked to bude len voda ale splasknes aspon
Talentmania, je to hlavne brucho, ostatne je v norme. Cez pas nezapnem.
Nie som oslavny typ, taketo spolocenske mam jedny a vyzeraju uzasne. Teda, vyzerali. Ked sedim mam pneumatiku. Porazi ma asi. Keby som jedla len zeleninu, pomohlo by to? Brucho by mi hadam splaslo.
5 cm je dost to chces dat dole 3 kg a ako vies ze zrovna stade schudnes?
zase chudnut naco koli jednej oslave tak si daj ine saty urcite nieco najdes nie?
Kupila som si v Londyne pred mesiacom, este mi boli volne, teraz ich nezapnem na chrbte na 5 cm. Porazi ma:(