Chcela by som vedieť od koľkých rokov mi normálne v štúdiu prepichnú jazyk aby som sa zbytočne nestrápnila :D
Od koľkých rokov si môžem prepichnúť jazyk v piecingomvom štúdiu ?
nedávno som stretla jednu známu, ktorá má na prednom zube, tuším na dvojke vpravo hore vložený briliant. je maličký a ona má krásne biele zuby. vyzerá to nádherne. piercingu v jazyku by som sa bála kvôli tomu, že sú tam dôležité body, ktoré majú vplyv na celý organizmus. ale taký briliant, to by som brala.
Dala som si ho keď som mala 17. Teraz mám už o pár rokov viac a zuby sú v poriadku. Ono netreba do toho zbytočne kúsať, cinkať si s tým po zuboch a hrať sa. V práci to vôbec neprekáža, pokiaľ to nie je vidno. A ten smrad z úst je úplný blud. Nemá to s tým nič spoločné. Piercing sa mi tam páči stále, ale po tých rokoch je mi jasné, že je to zbytočnosť. Ale ak sa ti páči, daj si ho. A ako tu už bolo napísané, nie je to ako tetovanie. Jednoducho pierc vyberieš a dierka zarastie ;)
ah jaj, neznasam tie reakcie typu: daj si do nosa zvonec a podobne, kto sa vas o take rady prosi?je to len vec vkusu a piercing nie je natrvalo-da sa vybrat a je-je to ako modny vystrelok, pozrite si svoje foto pocas rokov a urcite zistite ze ste mali na hlavach par kreacii ktore by ste teraz nenosili a hovorit o tom ze sa nezamestna ci co...preboha vsak sa to da vybrat! mimochodom ja mam piercingy dva a nikdy s tym nebol problem....jedine co si treba uvazit s tym piercingom v jazyku je ze fakt sa s tym daju obit zuby!mozu aj nemusia!nad tym treba pouvazovat! ale ziadna potrava sa do toho nezachytava to su take povery ako, ked mas piercing v pupku nebudes moct mat deti....alebo ked mas piercing v nose nebudes moct pocas nadchy smrkat...prosim vas....
mala som v jazyku piercing asi 4 roky, vsetci moji priatela ktorych som mala boli z toho hotovi.. ze je to sexy atd. mne to nijako neprekazalo ani nevadilo,a ni som nevedela ze ho mam. akurat ked som bola nervozna kusala som do toho a hrala s a s tym. zuby nemam nijako viac poskodene. ale ked som asi trocha viac dospela , pochopila som ze je to totalna hlupost a zbytocnost a mozno na tom kazeni nieco bude ked to stale prizvukuju zubari a odbornici.
v normalnom studiu ti jazyk ani inu cast tela neprepichnu pokial nemas 18 rokov. vsade inde kde ti to spravia , urcite nieje seriozne studio
taketo piercingy su uz "aut" ! ... aj moja krsna dcera si to chce dat,ale som jej povedala,nech si da najprv do poriadku zuby,ma ich krive a potom nech rozmysla nad chujovinami :D ja by som to nechcela ani zadarmo !! :D ... ale to je moj nazor,ti,co to maju,urcite tvrdia opak ! ..... takze rozhodnut sa musis sama ! :D
urcite si to fakt nedavaj, kamosky dve to maju a kazdej smrdi z ust, to sa ti tam bude zachytavat zvysky potravy a este si budes aj zubnu sklovinu nicit radsej si to dobre rozmysli skor si uz daj do pupku ked tak strasne chces piercing tam je to sexy
nedavaj si prepichnut jazyk je to tak skarede