Čo robiť?

Príspevok v téme: Čo robiť?
Gatta

Vždy som chcela chlapa, ktorý by bol spoľahlivý, svedomitý, zodpovedný, mal zmysel pre rodinu a vedel sa "správať" k ženám.
Ale vždy som mala šťastie na takých, ktorým týmito vlastnosťami moc neoplývali....ale aj tak som sa do nich vždy rýchlo zalaskovala :)....možno preto, že boli fešáci, možno preto, že s nimi bola sranda....neviem, prečo, ale mala som ich plnú hlavu...ale vždy to skončilo.
Teraz - on má tie vlastnosti, ktoré som očakávala.....ALE ...to, že nie je fešák - v pohode, ja tiež nie som miss republiky :) , ale často nepochopí ani najmenšiu vtipnú narážku , ktorú poviem, konverzácia nám občas viazne....je taký "jednoduchší".... a ja neviem, čo to je so mnou?? Veď je taký, akého som chcela...tak prečo nič necítim?....
Stretli sme sa síce len párkrát, ale vidím na ňom, že ja sa mu páčim, tak sa bojím, aby som ho zbytočne nenaťahovala....Och, dofrasa, čo je so mnou? Už mám skoro 30, už dlho túžim založiť si rodinu a konečne sa usadiť a aj on je taký, aký by mal byť, tak čo je so mnou....čo mám robiť???

User_37597

no to je presne to co vela ludi povie ze ma vysnivaneho partnera.
mal by mat tieto vlastnosti,taketo oci a takuto minulost..
podla mna je zbytocne si vysnivat ideal partnera lebo nikdy nenajdes prototyp uzasne chlapa ktory ma v sebe krasu inteligenciu vernost zodpovednost a vsetky len a len dobre vlastnosti...nerob si v hlave ideal chlapa a ked pride "normalny" budes s nim spokojna ci je pekny,vysoky,stihli alebo nie..

Gatta

Natalia - to sa ešte nepoznáme tak dlho, aby som rozmýšľala, že to bude na celý život :), ale jednoducho je taký, akého som chcela a ja akosi nič necítim a pritom by som chcela...znie to úplne šialene, ja viem :)