stretavam sa s muzom..len parkrat zatial ale paci sa mi. je normalne ak sa mi tri dni vobec neozve? nikdy som tento problem nemala a neviem ci to znamena ze na mna kasle alebo proste sa neozyva lebo je muz :D ja mu uz pisat nebudem stale ako prva.ked mu napisem sms vzdy mi hned odpisal nieco mile ale ako prvy mi nenapise nikdy.som z toho zmatena. viem ze tento problem je dost velka blbost ale riesia sa tu aj horsie :)
zaujem o zenu
pozri, ja napr. neznasam ked mi niekto pise ,,len tak,,. skoda penazi. bud nieco potrebuje a je potreba mi dat vediet, na to je vhodnejsie hovor, sms iba v pripade ze vie ze mam zrovna pracu alebo co.
nepise ti lebo je to normalny chlap ktory ti sice odpise lebo sa to slusi a asi to rada robis ale sam ten cas radsej vyuzije inak.
nepise ti preto ze ta nechce otravovat. ani ja nepisem prvy niekomu kto sa mi paci aby si o mne dotycna nemyslela ze " bozeee ten je otravny, kedy da pokoj " ak mu nedas jednoznacne najavo aby ti napisal tak ti nenapise. a robia to aj zeny tak sa necuduj ;)
chlapi nie sú svojskí, ľudia sú svojskí, ja mám presne to isté ale naopak a tiež si to neviem vysvetliť, prečo je to tak.
nenapadne mu pocas konverzacie podotkni napr. dlho si sa neozval alebo neviem o tebe nic a podobne
pokial mu to nedojde ,neozvala by som sa mu viac
Mozno nechce liest na nervy :)
chlapi su, nazvime to, svojski.. u mna to iste. pre nas divne ale pre nich zjavne normalka..