zaujem o zenu

Príspevok v téme: zaujem o zenu
ruzovaduha

stretavam sa s muzom..len parkrat zatial ale paci sa mi. je normalne ak sa mi tri dni vobec neozve? nikdy som tento problem nemala a neviem ci to znamena ze na mna kasle alebo proste sa neozyva lebo je muz :D ja mu uz pisat nebudem stale ako prva.ked mu napisem sms vzdy mi hned odpisal nieco mile ale ako prvy mi nenapise nikdy.som z toho zmatena. viem ze tento problem je dost velka blbost ale riesia sa tu aj horsie :)

owecka

ruzovaduha, mne sa každé tri dni na gmaily ozýval chlap, do ktorého som bola úplne najviac zabuchnutá, vypisovali sme si celé noci, furt ma namotával a potom som zistila, že má frajerku...volal ma na rande...teda nepovedal, že je to rande, ale ako inak by som si to mohla vysvetliť..a potom som zistila že má frajerku...smola, no...

cerutti, keď hovoríš o tom, že nevie, či by to fungovalo na diaľku, s tým mám tiež skúsenosti...tvrdil, že ma ľúbi a všetko a potom mi povedal, že nezvláda byť celý týždeň bezo mňa a bla bla bla a nechal ma...ale nechcem ťa strašiť, asi závisí od chlapa

Agnes999

No presne ako hovori Katka, treba sa mu prestat ozyvat a uvidis, ci sa este niekedy ozve. Ja som tiez uz tento problem riesila. Dopadlo to tak, ze sa neozval 2 tyzdne a potom zrazu jak keby sa nechumelilo sa ozval akoby nic. A to sme spolu podotykam akoze chodili. Proste do mna nebol zalubeny a bral to tak nevazne.

slamka.

ruzovaduha - pred mesiacom som mala taky isty problem, neozval sa aj tri dni, ...nakoniec mi dal kopacky, mal popri mne inu

cerutti

to že sa stretava len so mnou a ine nema, to viem naisto....odmietol aj jedno vraj velmi pekne dievca, lebo by jej asi nedoveroval ale prodrobnosti neviem....
mám ale pocit, že bud čaká na niečo lepšie alebo je to proste srab a nevie čo je to v živote zariskovať pre vyššie ciele.....nikto nechce byť sam a neverim že niekto može byť až taka prieberčivy, nebudem sa opisovať ako modelka, ale pravda je že už som mala napadnikov aj takych kt ako modeli vyzerali....nikdy so mnou nie je nuda a viem čo chcem....
nerozumiem mu, vždy som mala pocit že sa mu páčim a že žiarli na inych chlapcov....ale nikdy s tym nič neurobil dokonca ani teraz nie ked vie ze ho mam rada....
dakujem za radu :)

Genesis

tak to moze byt aj to ze nema az taky velky zaujem alebo ta ma ta ako rezervu to znamena ze ma rozrobene este nieco a v pripade ze by to nevyslo bude mat este nieco v zalohe :)

alebo je mazany a strategicky reaguje inak ako vacsina a zachovava si tym emocionalnu nadradenost pretoze clovek vzdy tuzi viac po tom co nemoze mat alebo o co musi bojovat :)

cerutti

mam podobny problem, pozname sa uz dlhsie ale az toto leto sme zacali chodit spolu sem tam von a skvele si rozumieme, lenze vacsinou sa prvy vobec neozve.....a po rokoch mu asi doslo ze sa mi pači, tak mi povedal ze nevie ci by to fungovalo na dialku a povedal mi aj ze ma ma rad,ze by ma nerad sklamal a bla bla bla...proste nevie čo chce....a ja čakam na jeho rozhodnutie....teda ak mi ho rači aj oznamiť....čo si o tom myslite, ako dlho ma necha v neistote este ? vobec neviem ako to dopadne cakam na vase odhady.

ruzovaduha

no je to len par tyzdnov co to medzi nami trva...nejde o nic vazne zatial.ale tak ked sme spolu stravili 12 super spolocnych hodin minule a potom sa tri dni vobec neozve tak mi to pripada take ze bud nevie co chce alebo na mna kasle.stale sa neozyvam uvidim ci sa dnes rozhybe.ak ani po 4och dnoch asi to budem brat za nezmysel s nim cokolvek dalej riesit.

Katka87

Mozes este skusit, ze mu das jasne najavo, ze ti je viac nez sympaticky a ze by si mala zaujem o nieco viac (hoci asi to uz min. tusi ked nevie). Ked stale zostane taky pribrzdeny ako je teraz tak sa nanho radsej vykasli. Jak uz baby povedali, neni jediny. Teda ja osobne sa nikomu nevtieram pokial vidim, ze z jeho strany nie je zaujem. Si poviem - mam svoju cenu a nebudem sa strkat do zadku niekomu, kto ma neoceni.