Chut do zivota

andromeeda

tak tu nepiste ze najst si nejaku aktivitu znamena zahnat tu nechut do zivota
to nie je pravda, potvrdzujem z vlastnej skusenosti

andromeeda

ja ma uplne rovnaky problem

absolutne nic sa mi nechce robit, na nic sa netesim..len nuda, prazdnota, stereotyp
ale preco vlastne??
som zdrava aj vsetci v moejj rodine, nikto mi nezomrel, mam sa dobre, super rodinu..nijaky problem v podstate nemam
az na to ze ma nic nebavi
je pravda, ze priatelov ani priatela nemam...to uz vyplyva z mojej uzavretej povahy

ale na druhej strane som aktivna..asi nikto na svete nema tolko poobednajsich kruzkov ako ja...v istom zmysle ma aj naplnaju kedze to rada robim, ale nie tak celkom...aj vtedy sa v skutocnosti nudim

co mam robit???

katussska24

keď má človek svoje starosti, ostatných starosti sú o ničom..:/ viem z vlastnej skúsenosti, každý má to svoje, treba si povedať, ako môj dedo hovorieval "Dáko bolo, dáko bude"... (len my už nebudeme.)

system

zatim odolavam a rozpravam svoje trapnia v cudzich temach :) ako s tou skolou ma to fakt stve, ale nechcem robit unahlene zaveri. i ked po prvych nespravenych skuskach to ani na opravnom nevidim ruzovo. viem ze su ludia ktori maju ovela horsie starosti..

lost

system, tak ju kludne zaloz, aspon preventivne :) teda mozno ti to pomoze, vyrozpravat sa a ked si to po par dnoch po sebe precitas, mozno aj natrafis na nejaky problem a/alebo jeho riesnie..

katussska24

ja neviem, kde sú tie časy, keď sme sa ako detí bezstarostne hrali a nič nás netrápilo,, keby som vedela, aké to bude, v živote by som nemala žalúdočnú nervozitu pri skúšaní v škole na hodine..-to bola ešte pohoda..

system

momentalne to prezivam aj ja, nemam frajerku, studujem VS kde sa mi absolutne nedari, ak nespravim predmety z 1. r. tak letim a zatim tomu vsetko nasvedcuje :( nic sa nedari,zhanam brigadu na leto ale nic nemam :( kamosoch vidim raz za mesiac. proste nuda, zbytocne ucenie a hlava v smutku. Posledny cas tu prispievam preto aby som sa citil aspon trocha potrebny nekomu pomost, ale skutocnost je taka ze tu pomaham sam sebe preckat tieto casy. Uz len cakam kedy si zalozim aj ja vlastnu temu.

katussska24

mávam každé ráno také stavy..v dnešnej dobe sa už človek nemá ani na čo tešiť..:( nie ako kedysi, keď sme vedeli byť aj šťastní..smutná doba