prve stretnutie

Príspevok v téme: prve stretnutie
lenilenka

Asi pred pol rokom som na jednom fore hladala pomoc s nejakymi vecami do skoly a jeden chalan mi vtedy dost pomohol. Ostali sme odvtedy v kontakte cez chat - zijeme kazdy na opacnom kocni statu. Pisali sme si dost intenzivne, aj niekolkokrat za tyzden. Postupne sme si povedali aj dost osobne veci, vyzalovali sme si svoje starosti a problemy. Zdalo sa, ze dost dobre rozumieme. Nedavno mi napisal, ze bude mat sluzobne cestu do nasho mesta, ze tu ponavstevuje par kamaratov a ze by sa rad stretol aj so mnou, ked uz sme taki dobri virtualni kamarati :). On a jeho kamosi su dost vasnivi turisti a maju pobehane skoro vsetky hory a kopce. A on navrhol, ze by sme sa teda pri jednej takej ture mohli zoznamit. Ja som vsak nesulasila. Nie preto, ze mam nieco proti turistike, ale nezdalo sa mi vhodne ist s niekym, koho som v zivote nevidela, sama do hor. Navrhla som posedenie pri kave alebo zmrzline niekde v meste. On na to, ze jemu je kavickovanie proti srsti a ze on je "horsky" clovek a mesto moc nemusi. Ja som na svojom trvala a tak on povedal, ze to teda nechame tak a mozno niekedy v buducnosti sa naskytne lepsia prilezitost na zoznamenie.
Vy by ste isli s niekym na 1. stretnutie za podmienok, ake mal on?
Dodam, ze podla chatovania mam z neho dobry pocit, povedali sme si fakt velmi osobne veci a nemala som pocit, ze by klamal alebo si vymyslal. Medzi recou sme sa o sebe dozvedeli, ze sme obaja nezadani, ale sme si hned na zaciatku povedali, ze ani jeden druheho si nejdeme narokovat - len cisto kamaratske chatovanie, ze teraz ani jeden nikoho nechceme.

Camomile

Bodka - štvrtý príspevok pod tebou - tam Lenka píše, že len oni dvaja samy. Keby s partiou, to by sa podľa mňa ešte dalo, ona by si tiež niekoho zobrala, ale samy dvaja, to teda nie.

2bodka

Z toho co si napisala nie je dost jasne, ci mysli turu vo dvojici ty a on, alebo cela partia (teda aj jeho kamosi), spominas, ze on a jeho kamarati su vasnivi turisti... Ako to teda myslel? Je rozdiel, ked pozve chlap zenu na turu, kde idu viaceri ludia, ako ked ju pozve samu do lesa. Kazdopadne, keby islo o to, ze pojdete sami, tak je rozhodne lepsie odmietnut. Navyse, ked clovek CHCE, tak sa moze s tym druhym stretnut bars aj v kostole :D Takze to, ze odmietol kavu sa mi zda byt minimalne zvlastne.

Camomile

Lenka - Ja by som určite nešla. Ak je taký, ako si opisovala, tak by nemalo robiť problém, vyhovieť tvojmu návrhu. A ak sa kvôli tomu urazil, tak asi nebol moc čestný.

0vecka

2 kafik to mozes vycitit ak je to nejaky vysinuty clovek ktory v tom nema prax ale ak je to niekto kto to robi pravidelne tak si myslim ze si nevsimnes nic..

2 lenilenka jj to uz znie divne ale stale mi to pride ze to suvisi s nesmelostou... kazdopadne asi mas pravdu ze ak by fakt nebola rec tak je to potom dost trapne s nim byt tak dlho... osobne tiez na tom nic nevidim ze sa ti to nepacilo

lenilenka

Ovecka - ale on to nemyslel, ze by sme sa streli on, ja a jeho partia. S kamaratmi by siel na turu v jeden den a my dvaja samy na druhy den.
Ale to je uz jedno, uz to nejdem riesit. Keby bol ok, nerobilo by mu problem stretnut sa tak, ako som to navrhovala. Necham to tak.
Dakujem vsetkym za prispevky.

kafe

lost, to sa proste pozná. Sú veci, ktoré sa dajú vycítiť - nepokoj, niečo ti na tom druhom nesedí, máš z neho zlý pocit.. ale je pravda, že nie vždy sa tie pocity dajú správne dešifrovať, lebo niekedy je chyba vo vysielači (ten druhý) a inokedy zas v prijímači (akože ja).

0vecka

jj ved to ze ak je to taky manik tak by mu nerobilo problem sa stretnut dva krat... mne to skor pride ze ta xce stretnut so svojou partiou lebo ta mu zvysuje sebavedomie....

uz som take zazil ze niekto niekoho niekam dotiahol takto a bolo to potom take blbe .... potom ho aj dotycny ohovaral co mi prislo absolutne nevhodne ... no ale asi by som do toho nesiel...

lenilenka

kafik - dakujem, ja som na taketo veci opatrna....ale toto ma zvlast mrzi, ze to zobral tak, ako to zobral a pritom o nic neslo v podstate