Dobry večer,mám síce len 15 rokov,ale nemám ani A-čka prsia,idem si objednať prvé balenie Superprsia+štihla linia,čitala som od použivateliek vela dobrych odrazov na tieto nové tabletky,ako ich hodnotíte vy? Dakujem.
Superprsia+štíhla línia
zuzanap tie tbl si blbost...naozaj,kedy pochopite,ze nic ine,ako plastika vam nepomoze,hmmm??
Judinyova ma palstiku,to je jasne,pekne ju vyuzili,dobra reklama :D ja viem aj meno dr ktorý jej to robil...
a presne,mas iba 15 rokov.......ak Ti nevyrastu ani do 20,potom ries,ako ja.....hmmmmmmmm
Si ešte mladá a si ľahká korisť takýchto klamárov. Vážne veríš tomu, že nejaké bylinky ti zväčšia prsia? Tento boom tu u nás bol už pred viacerými rokmi a keďže ženy písali do fór, že im to neúčinkuje a prestali to kupovať, firmy to predávajúce sa stiahli. Niekedy v tom čase si Judíniová nechala spraviť silikóny a keďže sa to hanbila priznať, tvrdila, že to má od tabletiek. Firma čo to predáva sa teraz vracia po rokoch keď sa na neúspech zabudlo a ty si vtedy možno ešte nosila plienky tak si to nemôžeš ani pamätať a ide to opäť predávať. Judíniovú využili len preto, že vtedy tvrdila, že to má z tabletiek a ona samozrejme pre peniaze spraví všetko. Ale že má jasné silikóny to vidí každý, kto to má len trocha v oku. Ale veď kludne si to kúp, ja ťa asi nepresvedčím, človek sa najviac učí na vlastných chybách a nakoniec aj tak skončíš pri silikónoch.
absiolutne ziadne tabletky ti na tvoje prsia nepomozu a uz vobec nie "rozrusia hormony" dievca, spamataj sa, a venuj sa radsej doleitejsim a realnejsim veciam. vsetky tabletky co sa predavaju su len reklamny tah a firmy takto zarabaju na hlupych ludi
Som si toho vedomá,lenže neviem či som to správne napísala,chcela by som tymy tabletkami vlastne "rozrušiť" hormony,alebo "uviesť do rastu moje telo".
Neviem ked su na to dobré ohlasy,že či mi to nejako neublíži aj tak,no je tam napísané :Pre ženy v každom veku
Tak neviem.