Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co mam este urobit, aby ten pocit prazdna prestal?

Príspevok v téme: Co mam este urobit, aby ten pocit prazdna prestal?
pomatena:)

Ahojte,
v poslednom obdobi neviem ako zit dalej... neviem, co robit dalej. Roky mi ubiehaju (a to ich este nemam ani nejako extra vela, len 22), ale strasne rychlo... neviem ako som prezila posledne tri roky, co som robila, nic som nezazila. len som vystudovala VS, bakalarsky stupen. studujem to, co som vzdy chcela robit, neviem sice, ci ma vezmu dalej, ale na tom tu teraz nezalezi. napriek tomu, ze mi niektori "zavidia" (myslim to v dobrom, neskor vysvetlim), si myslim ze ani nemaju co. raz mi kolegyna v praci povedala, ze mi zavidi, ze mam tolko rokov co ona a co vsetko uz mam, ze budem titul, stiham pracu a viem co od zivota chcem. a ze ona nema ani maturitu a bude rada ak ju vobec dorobi a ze inak nevie co v zivote bude robit. no ja si myslim, ze mi nie je az tak co zavidiet. moj zivot bol len o tom, ze do skoly na prednasky, potom na intrak, a bud spat alebo pozerat filmy, na poslednu chvilu robene seminarky, prezentacie, ucenie sa, takisto aj bakalarka a ucenie na statnice bolo na poslednu chvilu, lebo som to kvoli brigade nestihala a po statniciach som si miesto radosti povedala ake je to nespravodlive, ze ja to urobim, a ini, ktori sa ucili cely mesiac, to nespravili. a viem ze sa ucili a nevyslo im to. a mne ano a paradoxne mi to pripada nefer. nejakym takymto sposobom som aj zmaturovala, takmer bez ucenia, resp. ucenia sa na poslednu chvilu... a takymto sposobom som presla aj tie tri roky na VS... dni mi utekaju a ja vlastne ani neviem ako, pretoze ucenim to nebolo. vsetko ide tak strasne rychlo, ze uz len to ma unavuje. nemam jednoducho cas na nic - na seba, na knihy, co chcem precitat, na veci co sa chcem naucit, na cvicenie, jednoducho na nic... nejako sa tak motam v tom svojom vlastnom svete, ze ked chodim do skoly je to len o skole a nedostatku spanku, ked potom brigadujem, je to len o brigade a nedostatku spanku... najhorsie je, ze mi chyba vlastny sukromny zivot... mam 22 a ziaden vztah za sebou ani pred sebou... nemam sa ku komu zo skoly/z prace ponahlat, na koho tesit, nema ma kto objat a vypocut. zijem len tak zo dna na den, sama pre seba... kazdy mi vravi ako ma obdivuje, ze kolko toho stiham, ze jednoducho aj tie statnice a praca pomedzi to a ze som to opat raz uspesne skoncila, ze ine odo mna ani necakali a to je na tom to najhorsie. kazdy odo mna cely zivot ocakava perfektne vykony, ktore ja podavam a ja uz vlastne ani dalej nevladzem. stale nieco robim, stale sa okolo mna nieco deje, ale ja mam pocit prazdna a len vnimam ako neskutocne rychlo plynie cas a ze ja nestiham ani tisicinu z toho co chcem stihnut... momentalne som v zahranici kvoli praci, kde som odisla, aby som zmenila prostredie a prisla na ine myslienky, porozumela sama sebe, priznam sa, utiekla pred tym, aby som sa pocas leta vyhla stretnutiam s jednym muzom, s ktorym nerozumiem preco to dopadlo ako to dopadlo, no cele som to pokazila a teraz neviem ako sa mam k nemu spravat, pretoze hoci sa spravam podla mna normalne, on je voci mne velmi rezervovany a sprava sa strasne zvlastne... a tak, aby som sa vyhla pred tymto vsetkym, zbalila som sa a teraz som prec... v malej hnusnej izbe sa so slzami v ociach stazujem neznamym ludom na internete a ked to dopisem, pojdem si upravit make-up a s usmevom na tvari si odpracovat tri hodiny... pretoze to sa odo mna caka...

lost

sta

nocna obloha je magicka :)

je to celkom obrovske nieco, a clovek (fyzicky) taky krpec sa zda byt pri tom "zanedbatelny" :D

ale , zistil(a) preco mas taky pocit ?

lost

k tej zavisti, to je preto, lebo ste "ina spolocenska vrstva"

je to neporovnatelne a v ich ociach si "genius, niekto kto ma velke stastie, atd"

i ked - ty hovoris ze nie je co zavidiet

tomuto pocitu chapem asi celkom dost

mne rodicia hovoria "jeee aky sikovny"

ale najskor som si myslel, ze je to sarkazmus a sranda az provokovanie.

ale potom som si uvedomil, ze to myslia vazne

lenze vobec nemju pravdu, vobec nie som sikovny, ani stastlivec, ani genius, ani nic.. osobne sa citim podpriemerne :D a oni tomu asi nepochopia.. ja toto uz prepocujem vzdy. obcas sice padne dobre, ale niekedy zbytocne, zmiesane pocity :D

mozno je to tym, ze nemam ciel, ktory by som dosiahol cez noc, obavam sa ze to ma 1 negativny efekt - nikdy nebudem s nicim spokojny.. i ked, z casu na cas kaslem na totlne vsetko a zijem pre danu minutu (alebo tyzden)...

no velmi som sa rozpisal.

Kazdopadne, otazka pre teba, nie si na seba prilis narocna ?

sta

ja mam ten pocit vzdy ked sa pozrem na nocnu oblohu pocit bezvyznamnosti. Potrebujes chlapa to sa zhana lahko nahod usmevy a je to.

Janka222

Ahoj.Začni sa baviť.Život je krátky, tak si ho uži :) Choď na koncert obľúbenej kapely,choď na diskotéku s kamošmi a uvidíš, bude ti lepšie a keď budeš "von" nájdeš si aj priateľa,pretože si určite skvelá baba a zalúžiš si to :)

kukurukuku

OMG toto ma normalne vyplasilo, akoby som citala samu seba spred dvoch rokov, mojaaaa, ani nevies, ako velmi dobre ti rozumiem!!!! Ja som pred dvoma rokmi citila presne to iste, ze moj zivot je nic, len sprosta skola, brigada a nedostatok spanku, samota, nik ma nechce... presne ako ty som dokoncila Bc. a tiez som v tom momente odisla do zahranicia a tam sa udiala ta zmena, ktoru som potrebovala. Nasla som si pomerne lahky job v Anglicku, a nasla som tak vlastne cas nna seba, zistila som, ze kto vlastne som a co chcem...vies co daj na seba kontakt ak teda chces, mozno by som ti vedela poradit :)

f7d87f9a8d79

Preboha, bud stastna, ze nemas ziadne problemy, ze vsetko ti ide ako po masle, mas paradny zivot, co na tom ze nic "nezazila", zivot mas pred sebou, mas slubnu buducnost, mas vsetko co potrebujes, proste sa uvolni a uzi si to bezstarostno, zacni nejake konicky co si chcela, zabavat sa atd. cas ide rychlejsie, ale v robote nie si cely den. Uzi si to a uvolni sa, nebud ako stroj. Bud stastna, ze nemas starosti.

Scotch

:( jaaaj to je smutne.. :( ja to mam tak isto akurat ze mam priatela, co je obrovska vyhoda.

neviem ti vobec poradit...ale ja mam teraz 10 dni pred statnicami, este nic neviem, horsie je ze nemam ani chut sa ucit a tak vacsinu dna zabijem citanim, surfovanim po nete a podobnymi kravinami. stve ma to ale neviem co s tym.. neviem ako sa to naucim, je toho vela, nestiham..

tiez mam take obdobia, ze radsej by som bola niekde uplne inde, radsej by som robila denne 8 hodin, ale ked pridem domov o 5tej, bude ma cakat rodina a budem mat cas na nich a na seba.. treba to preckat podla mna.. prejde to a bude to lepsie.. ale je to tazke mat taketo pocity. :( drz sa.