Ludia prosim vas pomozte mi...vcera sa mi na penise vyrazila vyrazka...taka velka :( a dozvedel som sa ze 1. stadium syfilisu je prave ona :(...nenapadlo ma to hned tag som si ju vytlacil..bol to hnis a neskor prihladna vodicka...teraz sa to uz zmensuje...co stym? je to teda ten syfilis?...pls pomozte
Syfilis nieee!
aladin mohol by si mi napisat na seba kontakt. velmi pekne dakujem
Chlapce,to co si mal nie je syfilis,ale ucpaný vývod kožnej žlazy,dodrziavaj hygienu a ono sa to po case vstrebe.Syfylis sa vyskytuje iba na glans penis/zaludi/,s pozdravom FRIEND
Najhoršie že všetci spolužiaci o tom vedeli, tak ma museli preložiť do inej školy. Fakt smutné. Bali sa že to chytia
ok...tak skusenost...a nechcela som utočit...len...verim,že to musi byť dosť neprijemne...
To nebol názor ale skúsenosť
ja netvrdim,že som mudra...a vobec sa dotoho nevyznam pretože ani s jedným som sa nestretla...ale kamartova mamička robi na kožnom...takže zažitky som si vypočula všeliaké...ale tvoj nazor ti neberiem...
vies co aladin toto tu nema vyznam ty si presvedceny o svojej pravde a nikto ti ju nevezme chlapec pojde k doktorovi a bude vyriesene
mudra vidrka sa ozvala
syfilis je infekčná choroba...taktiež herpes z pery môžeš prenies na pohlavne orgány...takže tak
chranil som sa