Policajná škola

Ale-x

jogurt: Si len dalsi rychlokvaseny, co je sice lenivy si informacie citat, ale chcel by zo dna na den byt velkym poldom, vsak?
Ale smutnym paradoxom byva, ze tebe podobne zmyslajuci sa do PZ dostanu s vacsou pravdepodobnostou, ako ten poctivejsi ostatok ludi.

jogurt

Mas pravdu len mi prislo jednoduchsie sa to opytat a cakal som, ze niekto napise. Hladam a kazdy pise len to co sa deje po pohovore, ale mna zaujima co sa deje priamo tam este len na to prvom nie co sa deje uz na skuskach. No, ale hladam dalej :) A vlastne asi to tak spravilo vela ludi ako ja, ze aj ked tu uz je na vela otazok odpoved aj tak sa kazdy pyta. Mozno z tych 2600 prispevkov je 2000 sa vlastne opakujucich :D

Strejdo

Keby so nereagoval ja, reagoval by niekto iný, ale podobne ako ja. stačí prečítať pár strán dozadu, nie celé forúm. Tiež sa tu niekto pýtal také ako ty. Akoje to zbytočný spam, pýtať sa dookola to isté, tu na fóre by sa mali vyskytovať stále nové a nové otázky. Asi vytvorím zvlášť fórum, čo sa týka prijímačiek do PZ a celkovo polície.

jogurt

Namiesto tych viet co si napisal si mi mohol rovno napisat co ten pohovor obnasa.
Ako vidim ochotny sa tu nik nenajde tak si to medzi tymi 2600 prispevkami najdem. Chcel som si len usetrit cas :D ale ak s tym mas problem neviem preco si potom reagoval, ale v pohode.

Strejdo

Si zober aj zubnú kefku a mydlo pre istotu.
Všetko tu máš napísané na tomto fóre, tak najprv hľadaj a potom sa pýtaj hlúposti.

jogurt

Ahojte prisla mi pozvanka na pohovor. Chcem sa opytat co ten pohovor vsetko zahrna. Pise tam, ze si mam vziat aj pisacie potreby.

nepodstatné

Strejdo :) 160 cm max 165, odhadujem 85 kg, krátke vlasy, špinavý blond farbený. :) v jej veku tam bola iba jedna baba :) respektíve iba jedna bola Pani doktorka a dokonca vo veku 37 rokov sedela na diktáte sedela vzadu v strede :) dokonca niekoho počas diktátu upozorňovali v jej okolí :) možno dokonca ju :) Rozhodne viem o koho šlo a prekvapuje ma čo tu píše .)

nepodstatné

spravil som poctivých 79 :) chcel som si pridať 1 do 80 ale kedže inštruktor po dobrúšákovaní oznámil moje čislo a dodal že videl :) takže asi toľko k tomu, mimochodom :D ja som tak isto bol na psycho pred fyz. testami :) a čo je na tom? nejak som nepochopil? je zákonom určený postup? ak áno číslo zákon prosím :) civil. zamestnanci polície SR? majú iné práva a povinnosti ako my obyčajný smrteľníci? Nechápem čo keď boli na tých testoch :D argumentuješ tu takými somarinami... Ja som na testoch bol s podliatinou na pol ruky a nesťažoval som sa ani pri plávani, ani zhybovaní, že ma to bolí :) to že si bola operovaná... :) bohužial :D ja som bol tiež 2 týždne po .) dal som si záležať na tom aby som nemal termín skôr ako testy :) a kedže je na slovensku zaužívané, že testy sú 1 krát za mesiac :) nieje problém si to naplánovať. Treba chcieť zavolať opýtať sa a nie sa na všetko vyhovárať .) jediný problém s fyz. testami teraz bol že v auguste sa nerobia lebo majú dovolenky :) vieš neuveríš ale aj na polícii si chcu užiť leto :) možno preto ta poslali na testy 7.7. :) nehľadaj všade protekciu :) je to smiešne

monika 33

no neviem, nepodstatné, či naozaj vieš o koho ide, a ak áno, a ak si si ma tak všímal, ako tvrdíš, tak určite vieš, že som bola na fyzičke dva týždne po operácii , termín mi oznámili telefonicky 4 dni pred skúškami, to som bola ešte v nemocnici, deň pred termínom ma pustili, volala som do košíc, ale pani z personálneho bola " veľmi milá" a tvrdila , že aj tak musím na skúšky,leda že by som do rána zohnala lekárske potvrdenia,ja som mala iba prepúšťaciu správu z nem. a to bolo prd platné. jasné, na skúškach sa pýtali, kto chce odstúpiť, ale čo už. neviem, ako by si ty plával - plávať viem, nemal si pravdu - alebo robil brušáky s porezaným bruchom... dá sa povedať - cvičila som tak, aby som si neublížila, ale tebe nemusím nič vysvetľovať. vieš vôbec, že medzi nami boli 5 civilní zamestanci na polícii? alebo že poniektorí robili fyzické až po psychických testoch? ak nie, najprv si zisti situáciu a potom sa vyjadruj. po vojne je každý generál...a ešte - neviem, prečo si sa chytil tých 9 sekúnd, radšej napíš, koľko brušákov si si pridal .maj sa pekne,

Strejdo

duffus máš pravdu, aj nepodstatné. Škoda, že som napísal trochu skôr ako nepodstatné, keby som si najprv prečítal jeho príspevok, tak už by som Monike nepísal to, čo som jej napísal. Nepodstatné asi dobre vie, kto bola tá žena na prijímačkách,č o das toľko snaží a nepovedala nám celú pravdu.