Policajná škola

Strejdo

capricorn :))), píše sa skúšaŤ a nie skúšaĎ, páááne bože, veď to až oči kole.

A k tvojej otázke. Keď pošleš žiadosť na kraj, máš väčšiu šancu sa dostať ako keď pošleš iba na okrej. Veď ty môžes hneď posielať ďalšiu, ke%d ti zamietnu, neviem načo si čakal pol roka.

pohovor, na informatívny pohovor nemusíš mať žiadne vyhlásenie, od informatívneho pohovoru nemáš isté, že budeš policajt. To až potom, keď budeš prijatý, potom musíš zrušiť všetky politické aktivity.

pohovor

ahojte, na pohovor potrebujem mať so sebou aj vyhlásenie, či niesom členom politickej strany alebo politického hnutia a
súhlas s poskytovaním a so spracovaním osobných údajov?

marwik

Ahojte. Stale cakam na nastup a stale nic :-/
Volal som na personalne a ze nic nevedia, je tu este niekto taky kto caka na nastup do skoly - Pezinok? Neviete niekto ci nie je pozastavene brat novych do skoly?
Dakujem za odpoved

capricorn

ludia mam otazku:)
pred pol rokom som posielal ziadost na kraj do presova,pozvali ma na inf.pohovor a potom mi prislo ze ma zamietli bez udania dovodu,cakal som ze ma pozvu aspon na fyzicke testy ale oni ma kopli hned,myslite si ze mam teraz skusit poslat na okres?alebo skusad dalej na kraj,ci je to jedno kam to poslem?vopred dik za vecnu odpoved .

Strejdo

pardóóón bori.s ešte jeden spamík pre Moniku si dovolím;))). Monikaaa napíš mi na skype streki1, tam podebatujeme.

bori.s

neriešte tu blbosti, na zoznamky sú iné fóra (aj keď Strejdo to myslí ironicky :-) )a ty Monika, či Marcelka, či ako ťa volajú, poprosím ťa, nespamuj tu toto fórum hlúposťami, nikto na to nie je zvedavý a keď máš vzdelanie aké máš (o veku ani nehovoriac), tak sa patrične tak aj správaj a nelieč si tu komplexy pod rôznymi nickmi, navyše... je to také prehľadné...