Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
otrava... sa cudujem ze chces cakat do noveho roka :D sup sup hned tam smykaj :D :D :D
otrava3 ...ja som mal skusky tento pondelok a v pondelok idem na krajske sa opytat a nieco odniest tak dufam ze som to dal kua :D
diky za radu :) počkám ešte do nového roku a keď nič tak ozvem sa ja :)
treba volat na personalne a tam ich otravovat
Dobrý deň pred mesiacom aj niečo som mal skúšky a dajak odpoveď neprišla ešte ale pár ľudom zo skúšok už áno tak neviem mám čakať ďalej??? alebo? Viem že takéto otázky tu už padli ale ako dlho majú na odpoveď ?
cops príjíma sa aj k 1.1 ale vtedy otvárajú beh v PK a k 1.2 je beh v KE.
bebkabb ....diky uz to mam za sebou :)
A co pozaduju na tych psychotestoch? Ze tam vyleti najviac ludi.
A co pravdy je na tom, ze ludia, ktori maju zhorseny zrak tam nemozu? (este ked okuliare zavadzaju, pochopim...ale sosovkari??).
To nedava ziadnu logiku...mozu prijat niekoho s dobrym zrakom a za 3 roky moze mat zrak rovnako v haji, ako ten druhy, ktoreho nevzali pre zhorsenie...logika ako vysita!
nastupuješ 1.2.2012? takže predsa sa nebude prijimat od 1.1.2012?
Filthy môžeš si vybrať tému a k nej si vyberieš či chceš písať úvahu, opis, rozprávanie. Nie je to k tej ktorej téme uvedené.