Hormonalnoa antikoncepcia

Príspevok v téme: Hormonalnoa antikoncepcia
Julia 852a

Dobry den, beriem antikoncepciu minervu a po dobrati celoeho blistru dostane menstruaciu az na 6sti den a potom sice beriem na 8smi den dalsi blister ale menstruaciu mam aj nadalej este aj kwd beriem dalsi blister .. je to v pohode ked dostanem kramy az na 6sti den ?? v pribalovom letaku pise ze sa menstruacia dostavi na 3 4 den .. dakujem

Julia 852a

neboj bibi bude to v pohode a uz sa nedame vyone :D ja uz nie :D z ataky stres mi to nestoji isto ze nie .. uz nech je pondelok a nech to mam lebo ked to nebudem mat odpadnem .. :/

Julia 852a

no bibi takze som mimo o tyzden ked sa do mna urobil ako tych ovulacnych dni lebo o sa do mn aurobil pri zobrati poslednej tablety takze som mimo toho no .. tak snad to bude v pohode uz naozaj .. och ked ja budem do pondelka ako na ihlach a neboj sa dnes alebo zajtra to dostanes nemas az take dlhe cakanie ako ja :D ja az do pondelka :D a co sa tyka tej holky co otehotnela z jasmine nemam slov ako :/ clovek plati velke peniaze a ono to zlyha :/ ach ...

User_37597

nemysli na to...pockaj a ak ti budu meskat viac ako 5 dni odo dna ked si mala dostat tak si kup test..nemysli na to...inak vies ako zle sa mi to hovori ked som na tom podobne? :D
plodne dni?
to mas tak ak mas pravidelny cyklus co je od zaciatku kramov po zaciatok dalsich kramov malo by to byt 28 dni.tych 28 dni das na polku co je 14 a dva dni dole dva dni hore su plodne dni..cize 12,13,14,15,16 su plodne.akoze ano antikoncepcia ma zastavovat ovulaciu ale nikdy nevies co prerusi ucinok tabletiek...vsak si pozri tu temu "som v soku,tehotna s jennine" na obrazovke to je na pravej strane v tom cervenom ramceku ako najdiskutovanejsie.
proste nahoda je blbec..

Julia 852a

bibisa, dobrala som ju v utorok a mam ju dostat tak v nedelu,pondelok a urobil sa do mna pred zobranim poslednej tablety .. ale ved ked beries hak tak nemas vobec ovulaciu ona zastavuje ovulaciu nie ?? a na kolky den to je ta ovulacia ach dufam ze nebudeme tehotne nahoda j esvina a uz potom sa mozme ist stazovat na lamparen.. najhorsie na otm je ze sa musim ucit n aksusku tazku a neviem sa sustresit :/

User_37597

whee-ee
ale vela zien je takych co to takto beru..proste sa snazime poistit aj tak.
zatazujem si telo aj nikotinom,podaktori alkoholom...rozhodne nechcem otehotniet tak mlada a bez zabezpecenia

User_37597

hah..no ja to mam da sa povedat zaistene dost.jednak si myslim ze s tolkeho uzivania antikoncepcie mam dost rozhadany organizmus takze by som nemala mat sancu otehotniet a jednak mu to dovolim sa spravit do mna iba 2x max za mesiac aj to mimo plodnych dni.ale v pondelok som vracala :D neviem s coho ale proste sa to stalo tak som si keby nahodov kupila test a ukazal negativ a dnes alebo zajtra ako som pisala mam dostt krami.tak som zvedava akoze od rana mam vlozku a cakam cakam a dufam ze pridu.vela ludi si pomysli ze by som nemala byt ako tehotna ked mam "dvojitu" ochranu ale nikdy nevies.
a co s atyka toho ze sa priatel do teba spravil tak si vypocitaj ci to nebolo pocas plodnych dni a myslim ze by sa to nemalo stat...akoze kedy mas dostat krami?

whee_ee

Julia, tak načo ju potom prosím ťa berieš??? Kriste, telo zaťažovať hormóny len tak pre parádu, toto ma vie strašne rozčúliť... Ja keď beriem HAK, tak vždy ideme naplno, ak sa niečo stane aj pri správnom užívaní, tak je to jednoducho osud...

Julia 852a

ahoj bibi prosim ta pouzivate so svojim priatelom aj neaku inu antikoncepciu ci len tie tablety a normalne sa priatel do teba aj urobi ? lebo ja som sice brala anti presne na cas nevynechala osm ani jednu tabletku ale priatel sa do mna nechtiac prvykrat urobil .. bojim sa teraz ci niesom tehotna ked nic nieje na 100% .. do teba sa priatel robi a vsetko je ok ?

User_37597

ja berem antikoncepciu uz 3 aj pol roka a poslednu tabletku si dam v nedelu a dostanem v piatok alebo v sobotu a som tu a som ziva...nemusi vzdy vsetko byt v skutocnosti tak ako to je napisane v letaku...