Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chýba mi vztah

Príspevok v téme: Chýba mi vztah
zuzi2525

ahojte, takmer pred rokom som sem napísala pretože som bola mimo z rozchodu ( prišla som o lásku svojho života) Potom som mala 3 mesačný vztah, ale ten sme ukončili, bol to skor taký kamarátsky v kontakte sme ostali ako kamaráti. No a mne strašne chýba vztah, stále som sama, s kamarátkami to už nie je to čo bývalo, všetky majú priatelov, stretávame sa málo. Ked som mala priatela, každý den sme boli spolu, chodili sme na výlety, alebo proste sme išli len na prechádzku a teraz sedím doma a nemám ani možnost poriadne sa s niekým stretnút. Teraz sa učím na skúšky, aj pracujem ale aj tak cítim že mi niečo chýba. Už takmer rok je to vždy to isté. Ja viem, že to príde nečakane, ale kedy? Nechcem mat zas vztah za každú cenu, s hocikým, musím ho lúbit, musí mi byt s ním dobre a musím cítit, že to funguje. Pred rokom sa mi skončil 2,5 ročný vztah, a pred ním zase 3 ročný čiže 6 rokov som nebola sama, bolo mi dobre a teraz je to strašné, ked príde teplo, človek by mohol íst na kúpalisko a nemá s kým, bola velká noc, silvester a ja doma s rodičmi...

zuzi2525

ale ano, kamarátky mám, ale jedna je v blave, domov chodí menej, druhej sa teraz narodilo bábo, takže už času nemá, a dalšia s tou zvyknem najčastejšie je v pohode ale dost zvlášna, večer nechce nikam ist, na kupko tiež nie, maximálne na kávu alebo zákusok... Ja teraz tiež neplačem doma, že som sama, niekedy aj sama idem von, som komunikatívna, a nevyzerám najhoršie, starám sa o seba, ale tiež je tu ten problém, že tažko si nájdem partnera, chcem niečo vážnejšie, nie nejakého mladého bláznivého ktorého zaujímajú diskotéky, alkohol, ale proste chlapa, ktorý vie čo chce, má ciele... budeme si mat čo povedat a zatial som takého nenašla.. Pravdou je aj to, že bývam v malom meste možno aj to bude problém. Nie som náročná na vzhlad, síce nechcem nejakého čo sa o seba nestará, ale zatial u žiadneho po tom rozchode nepreskočila iskra...

Genesis

mnoho mužov je na tom rovnako ... moc vela s tym robit nemozes ... skus internet zoznamky tam maju zeny vyrazne navrch pretoze mnozstvo hladajucich chlapov je daleko vacsie ako mnozstvo hladajucich zien.

To najdolezitejsie pri hladani vztahu pre obe pohlavia je fyzicka pritazlivost takze v tamci moznosti s nou urob co najviac (i ked bohuzial moznosti cloveka s tymto bodom su znacne omedzene) a za dalsie nesed doma tam ta nik nenajde .. staci aby si isla sama k vode a chlapi by mali dobehnut aj sami ..bohuzial povacsine takto dobiehaju nie prave tie najlepsie typy.

malin@

Ja som na tom rovnako, uz vyse roka a pol sama, kamosky vsetky zadane. chodim cvicit, behat, sportujem, chodim do kina, do prace, s kamaratky, na diskoteky ma to moc nelaka, neverim ze spoznam niekoho na vztah - na diskoteke..
Chodim do prace aj do skoly, nakupovat, von, so psom proste vsetko..nedepkujem..
Snazim sa byt optimicka, vesela, usmiata..

ale nikde nikoho :( tiez nechcem tlacit na pilu a silou mocou si niekoho najst..
ale tiez mam pocit ze to trva uz pridlho a v mojom okoli nie je ani jeden chlap ktory by mal o mna zaujem. Nie som ziadna skrata, ani hlupa nie som.. tak ale preco potom tie reci ze pride sto dalsich..? kedy? kde su? chlapi podla mna strasne zleniveli a uz vobec neoslovuju zeny a nedvoria im :( smutne..

2bodka

A neexistuje ziadna kamoska, s kt. by si mohla vybehnut na prechadzku/kavu/bicykel/ine? Ked je clovek stale doma, nikoho nespozna, ak neratam psychopatov z pokecu a podobnych tovarni na ludske trosky...