Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chýba mi vztah

Príspevok v téme: Chýba mi vztah
zuzi2525

ahojte, takmer pred rokom som sem napísala pretože som bola mimo z rozchodu ( prišla som o lásku svojho života) Potom som mala 3 mesačný vztah, ale ten sme ukončili, bol to skor taký kamarátsky v kontakte sme ostali ako kamaráti. No a mne strašne chýba vztah, stále som sama, s kamarátkami to už nie je to čo bývalo, všetky majú priatelov, stretávame sa málo. Ked som mala priatela, každý den sme boli spolu, chodili sme na výlety, alebo proste sme išli len na prechádzku a teraz sedím doma a nemám ani možnost poriadne sa s niekým stretnút. Teraz sa učím na skúšky, aj pracujem ale aj tak cítim že mi niečo chýba. Už takmer rok je to vždy to isté. Ja viem, že to príde nečakane, ale kedy? Nechcem mat zas vztah za každú cenu, s hocikým, musím ho lúbit, musí mi byt s ním dobre a musím cítit, že to funguje. Pred rokom sa mi skončil 2,5 ročný vztah, a pred ním zase 3 ročný čiže 6 rokov som nebola sama, bolo mi dobre a teraz je to strašné, ked príde teplo, človek by mohol íst na kúpalisko a nemá s kým, bola velká noc, silvester a ja doma s rodičmi...

baaabooo

ja som sa vztahom vzdy vyhybala, ale teraz mam take obdobie, ze nedokazem mysliet na nic ine, len na to, ako potrebujem mat niekoho pri sebe, niekoho kto ma bude lubit a koho budem lubit ja, atd..jednoducho zazit ake je to byt vo vztahu....najhorsie na tom je, ze mam okolo seba ludi, ktori uz su zadani, dve kamaratky cakaju babo, dalsia uz porodila, niektore su zasnubene....a ja stale sama...a potom, ze nemam mat depku...:) ale asi som prisla na to v com je problem...posobim totizto na ludi dost namyslene a nepristupne..a fakt neviem preco, ale niekedy sa dost blbo tvarim.:)...musim sa naucit viac usmievat, mozno to pomoze...a hlavne trpezlivost...ta ruze prinasa

zuzi2525

no ja tiež nie som ten typ čo by ludí vyhladával prostredníctvom internetu. Posledný vztah som mala taký,aj ked nie doslova. Bol to otcov kolega, prišiel k nám a ja ked som ho zbadala, hned som sa zalúbila, označila som ho na nete, písalo sa nám super, ale na vztah to nestačilo...
Možno fakt skúsim tú Blavu, teda ja som ju aj skúšala, študujem a chcela som tam íst pracovat. O rok končím na výške, rada by som šla do zahraničia, ale myslím si, že asi zakotvím tam :D

lost

no, ak zaokruhlime sancu na uspech v "prvom pokuse" na 50%
tak uspech = 50%
neuspech = 50%

ak neuspejeme, tak "pokus 2" bude mat tiez 50% a 50%

avsak ak zohladnime aj prvy pokus, tak musime tych 50% ratat uz len z tych 50% (pociatocny neuspech), cize to bude vyzerat asi takto:
i53.tinypic.com

lost

tak sanca ze bude vztah uspesny alebo nie, povedzme ze je 50 na 50 :)

cize 50% sanca ze OK na prvom vztahu

a ak nie, tak 50% na druhom (z 50%) cize 75% dokopy. ze to bude OK

Geneis, neviem ci to to pomoze, no
100 - (100 / (2^12)) = 99.9755859% sanca ze by ti to na 12x uz malo vyjst (globalne stats),,, tak aspon good luck poprajem :)

Genesis

2bodka :)

puklice mi chybaju :)...stale odpadavaju potvory :)

osobne som mal 7 vztahov z netu a 4 z realu ... nevidel som v nich ziadny rozdiel potvory boli aj tie z netu aj z realu takze nesuhlasim s tym ze je to nejaky rozdiel hladat partnera na nete :)

a to ze su tam uchylovia :) ti su aj v realy a ver ze stretnut ho na nete je lepsie ako na ulici :)