priateľ nemá záujem o sex

Príspevok v téme: priateľ nemá záujem o sex
užsomzufala

chodím s priateľom približne rok aj 4 mesiace. Ten rok čo sme boli spolu bolo všetko úžasné prejavoval o mna záujem hocikedy ma pobozkal, dotkol sa ma, sex sme mali podľa možnosti aj každý den vyjadroval mi ako ma lubi rôznymi spôsobmi až som si myslela že to je až neuveriteľné..ja som mu tiež dávala najavo a robila prenho všetko možné, stále som prichádzala s niečím novým do nášho vzťahu a bola som fakt štastná..ale posledné štyri mesiace to je všetko z jeho strany iné ani sa ma nechyti ani ma nepobozká a sex to už ani neviem čo je. ked mu nedám pusu ja tak on mi nedá, ked nespravim niečo ja tak je to vztah ako medzi surodencami.. a o sex sa pokušam hádam kazdý vecer a nič.. vyskušala som už čokolvek ale nič ..povedal mi že chce spať.. že je unavený..chapem že má asi mesiac novu pracu ktorá ho moc vyčerpáva..ale aj tie ostatné tri mesiace ked robil v inej práci je taký ako aj teraz. nemá o mna záujem a ja som len žena ktora potrebuje aj sex aj objatie a všetko čo k tomu patri.. dneska to už vyvrcholilo ked som si myslela že by mohlo vyjst ..obliekla som si iba prenho sexi bielizen zvádzala som ho a on že mam ist spať.. myslím si že nie som neprítazlivá..velmi vela chlapov pomne tuži.. ale ja nedokazem podviesť... a môjho priatela neskutočne milujem. už som sa snim vela krát chcela porozprávat ale on povie že to tak neni že to si len namýslam. a zasmeje sa... viem a to na 100% že ma miluje a že nemá nijaku druhu.. ale tie ostatné veci. neviem kde je chyba a už som fakt zúfalaáá

užsomzufala

Igi106 skúšala som aj to, že ho ignorujem ale ani to nepomáhalo a bola z toho riadna hádka o tom že si ho nevšímam a že sa mu nevenujem ....:)

Maisner.. ty to máš tiež ťažké a tiež si myslím, že zdravotníctvo v dnešnej dobe je v troskách. človek hľadá pomoc a dočká sa iba arogancie teda česť výnimkám.

Maisner

Ahoj,

skoda, ze nemam priatelku ako si ty. Ani si nedokazes predstavit ake je to napriklad s dusevne chorym clovekom, ktoreho ja sice velmi velmi velmi velmi velmi lubim. No ma diagnostikovanu psychicku poruchu, ktora jej brani vydat zo seba viac "prijemnych" emocii voci svojmu okoliu a teda aj mne. To ja keby som mohol mavat s priatelkou sex aspon raz za tyzden, alebo sa k sebe tulili kazdy vecer a len tak sa nezne dotykali, ci hladkali. A to uz sme spolu rok aj 10 mesiacov. Dal by som zato vsetko na svete. Sex ak vobec viem co to este znamena je pre nu skoro ako tabu. Vobec nanho nema chut. Uz vyse mesiaca v tomto abstinujem a to som normalny 28 rocny chlap, ktory ked pride zniceny alebo vystresovany domov a potrebuje nejakym sposobom "upokojit", ci uvolnit, tak si moze akurat tak slucku hodit okolo krku. Keby nebolo mnoz
stva tych skur.enych liekov, ktore musi denne brat uz vyse 2 roky tak aj moj zivot je o niecom inom. Uplne som vdaka aj tejto skusenosti prestal uz verit vsetkym doktorom. Bol som s nou aj za sexuologom v BA, ktoreho mi odporucil jeden prednosta kliniky a "hovno" z toho. Nic jej neporadil, skor naopak zadrel daco, ze sex je iba taka ceresnicka navyse. To bola podla mna najcynickejsia odpoved, ktoru som za poslednu dobu od niekoho pocul. A to je k tomu este primar. Boze nase zdravotnictvo je v troskach :(.

Igi106

Prestan si ho az tak vsimat. Mne napriklad prilisna pozornost od partnerky az vadi. A ako keby ma nemotivovalo sa k nej...
Ked pocitim ze sa zacina trosku viac ignorovat hned spritulniem. :) Mozno cudne, ale namna to funguje :)

užsomzufala

práveže jemu stojí vždy ale on mi povie že je unavenýý a že má inu to určite nie. neviem kedy by s nou bol.. to som si na 100% istá. takže neviem

Biela mačka.. A čo si spravila? alebo ako to dopadlo?? lebo je to fakt tažkééé ale to asi sama vieš

User_37597

bud po:
a)ma inu
b)je mamvpic.sta
c)je sprosty
d)je vsetko toto.
e)nestoji mu
aby chlap nemal chut na sex je priam nemozne takze si ho dobre prever ci je vycerpany z novej prace alebo z novej milenky.