Prvý krat sa to stalo na silvestra. Hadali sme sa za banalitu, povedal mi do oci ze som pi*a a vrazila som mu. On mi facku vratil. Ospravedlnoval sa ze to bol reflex ja som nad tým rozmýslala a kedze sme spolu boli uz cez rok a nikdy to nespravil predpokladala som ze to bol naozaj "reflex". O mesiac sa to zopakovalo - tiez mi vratil facku. Prisli horsie nadavky za nic zakazoval mi kamaratov ale on si za svojimi chodil. Mne sa to samozrejme nepacilo a hovorila som mu ze to tak nejde. Trval na svojom. Medzi tým sme sa velakrat hadali az raz zavolali policiu lebo ma zacal tahat za vlasy na ulici a ludia nevedeli co sa deje. Pred tromi dnami sme sa pohadali a chcela som ist domov. On sa postavil pred dvere a nechcel ma pustit. ja som trvala na svojom. kricala som po nom a zrazu mi vrazil. domov ma zrazu pustil tak som aj sla. odvtedy sme sa nevideli len sme spolu volali a hovoril ako ho to mrzi ale ze je to moja vina lebo rýpem. velakrat mi klame ze ide niekam s mamou a pritom ide von s kamaratmi. ked mu poviem ze sa chcem rozist tak sa mu to nepaci. som na pokraji sialenstva neviem co spravit ja ho naozaj velmi milujem a zmenit ho uz asi nedokazem. mame za sebou aj krasne chvile je to moja prva velka laska. rozmýslala som ci nepojdem k psychologovi ale neviem co to obnasa. dakujem za akukolvek odpoved
priatel na mna zdvihol ruku. neviem ako dalej
A mas len 18... on ma kolko?
Bohuzial si natrafila na zleho. prezrad mi, ako ste sa dali dokopy?
a co bude potom? zvyk je len zvyk.. kolko ludi si zvykne na svojho psa - 15 rokov a odide... kolko ludi si zvykne na rodicov 50rokov a odidu.. atd..
cize od toho sa neboj.. i ked.. neviem co je to zamilovanost a co to s clovekom spravi, no jednoznacne musis bojovat, zivot mas pred sebou....
Tyrania: "a ze mam byt rada ze to so mnou vydrzal. "
psychicku hru na teba hra, nic ine :)
ved ta PONIZUJE, nevidis to ?!
rozchod je vec ktoru naozaj nechcem radit, ale toto, je, uz, dost, hardcore(!)
"pozrela som to na nete a naozaj niektore veci na mna sedia."
tie veci su nanic.. mne sedi 5 zo 4 moznych povah ;) (zle konstruovane testy)
avsak aj keby si bola najsialenejsia, nikdy mu to nedava pravo sa takto chovat, 1. to fyzicke nasilie a po 2. tie psycho recicky..
PRESLAP cislo jeden: povedal mi do oci ze som ...
PRESLAM cislo dva: On mi facku vratil.
dalej sa mi to uz nechce pocitat..
UBOHOST: Ospravedlnoval sa ze to bol reflex.
UBOHOST2: ale ze je to moja vina lebo rýpem.
Teraz som ale trochu nepochopil, to ze chodi von s kamosmi je problem, ci ma pofidernych kamosov, ci len tebe zakazal kamosov ?
Toto je situacia, ked uz PREDVCEROM bolo neskoro na rozchod...
Tomu sa hovori .. radsej budem ticho... Muz co udrie zenu ie je muz, absolutne bez ohladu na okolnosti.. neviem ktorej casti slova MUZ nepochopil.. avsak - nehovorim ak by to bolo v sebeobrane v nebezpecnej situacii, AVSAK UDRIET SVOJU PRIATELKU ?! taky reflex sice existovat moze, avsak existuje aj PUD SEBAZACHOVY a ked toto postrada, tak amen..
mam 18. len neviem co budem robit ja som si na neho strasne zvykla a neveiem si predstavit bez neho zivot. Bud som s nim alebo doma. za nas vztah som schudla 8kg. on stale tvrdi ze trpim nejakou histrianskou poruchou osobnosti a ze mam byt rada ze to so mnou vydrzal. a este jeho oblubene je ze ziadny chlap nebude chciet taku histerku jak som ja. pozrela som to na nete a naozaj niektore veci na mna sedia.
Rozist sa, rozist sa, rozist sa. Okamzite a aj ked sa mu to nepaci. Tu niet co ine poradit. Aj ked ho nadovsetko milujes.
No neviem,ale byť Tebou,tak sa už k nemu nevrátim.Urobil raz, dva razy urobí to zas.A to nie ste ani manželia!Čo by robil potom,keď teraz ťa obmedzuje.Buď rada,že nemáš deti,ktoré sa nemusia dívať a počúvať na to ako spolu žijete.Neviem ,koľko máš rokov a zrejme ste obaja impulzívni.Nevracaj sa k nemu,bude Ti sľubovať hory-doly,ale never mu.Nájdi si niečo čo Ťa od neho odpúta.Tak to bude najlepšie.
no ak sa uz teraz bijete, tak to musi byt vazne krasny vztah so zmysluplnou buducnostou...