Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priatel na mna zdvihol ruku. neviem ako dalej

Príspevok v téme: priatel na mna zdvihol ruku. neviem ako dalej
Lucie1234567

Prvý krat sa to stalo na silvestra. Hadali sme sa za banalitu, povedal mi do oci ze som pi*a a vrazila som mu. On mi facku vratil. Ospravedlnoval sa ze to bol reflex ja som nad tým rozmýslala a kedze sme spolu boli uz cez rok a nikdy to nespravil predpokladala som ze to bol naozaj "reflex". O mesiac sa to zopakovalo - tiez mi vratil facku. Prisli horsie nadavky za nic zakazoval mi kamaratov ale on si za svojimi chodil. Mne sa to samozrejme nepacilo a hovorila som mu ze to tak nejde. Trval na svojom. Medzi tým sme sa velakrat hadali az raz zavolali policiu lebo ma zacal tahat za vlasy na ulici a ludia nevedeli co sa deje. Pred tromi dnami sme sa pohadali a chcela som ist domov. On sa postavil pred dvere a nechcel ma pustit. ja som trvala na svojom. kricala som po nom a zrazu mi vrazil. domov ma zrazu pustil tak som aj sla. odvtedy sme sa nevideli len sme spolu volali a hovoril ako ho to mrzi ale ze je to moja vina lebo rýpem. velakrat mi klame ze ide niekam s mamou a pritom ide von s kamaratmi. ked mu poviem ze sa chcem rozist tak sa mu to nepaci. som na pokraji sialenstva neviem co spravit ja ho naozaj velmi milujem a zmenit ho uz asi nedokazem. mame za sebou aj krasne chvile je to moja prva velka laska. rozmýslala som ci nepojdem k psychologovi ale neviem co to obnasa. dakujem za akukolvek odpoved

Laurina22

Ja by som ho neudrela,ked mi povie,ze som p.ca.Ked som taka p.ca ako si o mne mysli,prestanem mu prat spinave trenky,upratovat,varit,zehlit a uvidime,ci to este raz zopakuje.Co by som vyriesila fackou?Este by sa mu to zapacilo a bitku by vyzadoval.No pfuj!

User_37597

:D ha ha ha..tak dobre som sa uz nepobavila uz davno...
takze ty ho milujes aj napriek tomu ze ta mlati :D
parada...vela stastia neskor pri navsteve nemocnice ;)

rew

Lucie1234567> vynimocne ciastocne suhlasim s uhlikom.. ty mu mozes dat facku a on tebe nie..? pises ze ti povedal ze si p.ca, nepises co si mu predtym povedala ty.. viete sa takto navzajom vytocit kvoli banalite..? nechcem sudit ani jedneho ani druheho, z vlastnej skusenosti viem ze niektori ludia su samonasieraci a su schopni kedykolvek si najst zamienku aby mohli vrieskat po tom druhom pripadne dostat sa do agresivneho modu za par sekund. No podla mna par ktory sa navzajom otlka a po ulici taha za vlasy je ok iba ak maju obaja S-M sklony a robi im to dobre.. ak je to z inych dovodov, riesila by som rozchod alebo aspon psychologa.. a tebe to asi dobre nerobi kedze sem pises.. mozno to teraz lutuje, ale urobi to znova.. a zas bude lutovat a tak dookola..

AdamKrt

2x ho ONA sama a PRVA udrela. Odburalo mu to asi zabrany, co ho neospravedlnuje /naviac ak este je zhulenec/, ale tazatelka ma na hlave, tiez dost velke maslo...

Lucie1234567 -
Byt s nim nemusis a takehoto nezmenis. Bude to len horsie. V podstate si bola len katalyzatorom udalosti vo Vasom vztahu. Ak si nechcela fyzicke nasilie, sama si nemala zacinat. Pohnojila si to. Najlepsie, co mozes urobit, nerozpravat o rozchode, ale rozist sa. Oznamis mu to, polozis a viac sa dalej bavit nebudete.

Bud ho to nakopne k zmene spravania..., ale skor asi nie. Tak, ci tak - pokracovat dalej je hlupost, lebo na to v buducnosti doplatis, pripadne aj deti.

uhlie

Pola mna len chce, aby si sa citila rovnopravna s nim. Ak mu ty jednu das , tak aj on ti jednu prij.be. Co je na tom nepochopitelne? V mojich ociach zena, ktora sa hada kvoli banalitam , nie je ani zena.