stala sa mi taká jedna nepríjemná vec,zistila som,že ma niekto známy s kým som v kontakte každý deň ohovára čo sa týka mojho súkromia ,skusila som si s nimi o tom pohovoriť,ale stoja si za tým,že "ja nič ja muzikant",ale to o čom hovoria nie je vobec pravda,je to ich výmysel a šíria ho dalej hocikomu,neviem ako sa mám brániť,je mi z tých ludí zle,nedokážem sa s tým vyrovnať,každý deň plačem,strašne ma to mrzí čo o mne hovoria,vobec nechápem prečo to robia,nikomu som nič zlé neurobila...
nemách chuť s nimi komunikovať,vobec ani nemám na mysli im toto odpustiť,stále čakám,že ma to prejde,ale nejde to,stále sa tým trápim
nedokážem sa s tým vyrovnať....
idem Vám napísať ako som to pre svoj klud na duši a pre svoju psychiku vyriešila,poviete si,že nie som asi normálna,ale ako píšem moj rozum a srdce sa s tým nedokazalo vysporiadať...
dnes som sa ja tým dotyčným osobám ospravedlnila,vlastne za nič,za to,že oni ublížili mne,ale moja duša je akási spokojnejšia a snažím sa obrniť voči ním,že si stále hovorím ,že mi je jedno čo o mne budu hovoriť a myslieť si,nechcem to už riešiť,lebo sa zbláznim....
Ľudia bez inteligencie ma nemôžu urazit....
a navyše to su velmi nešťastný ľudia podľa mna...
Netrap sa :) v dnesnom svete je velmi potrebne sa naucit byt flegmatikom co sa tika tychto veci. Presne ako pise lost, ti co ta poznaju vedia co si zac :) A ti co ta nepoznaju a uveria reci nejakej hlupane, tí ti za trapenie nestoja. Jedine co by ma mrzelo je to, ze by ma ohovaral nejaky dobry kamos od ktoreho by som to nikdy necakal. To by ma trapilo najviac a nedokazal by som to asi nikdy pochopit. Ja neviem naco to je dobre, ohovaranie, ak som niekde v spolocnosti a bavia sa o niekom inom snazim sa zmenit temu, pripadne povedat nieco na jeho obhajobu, alebo si neodpustim poznamku " nepoznam ho neviem, neverim a pod. " ked sa napriklad bavi mama s niekym o niekom, idem radsej prec lebo mi to je neprijemne. Poznam aj takych ludi ktorych to proste bavi, bavi ich klamat a klamu tak casto ze sami nevedia co je pravda. Take spravanie ja asi nikdy nepochopim. Vazne sa netrap lebo to co robi tvoja znama, je ubohe a ponizuje tym hlavne seba a nie teba. Kzady normalny clovek ktoremu ona zaluje na teba nezmysli si povie : " boze to je krava ohovara svoju kamosku ? s tou nechcem mat nic "
nech si vymyslaju, ja by som ich v tom este podporovala a robila si z nich prdel:)a ked niekto vravi ze mu je zo mna zle tak co najcastejsie by som sa motala okolo neho, ovsem zasobila ho vrecuskami na zvratky vopred.
Im sa to vrati, ja vzdy hovorim, kto na tomto straca?
JA NIE! NIE JE TO MOJ CAS CO SA ZABIJE KLEBETAMI :D:D:D
Ale ich :) tak ich necham.. nech si zabiju svoj cas.. bude to v prospech mne (mensia konkurencia)
bohuzial s ludskou hlupostou nepohnes.. mozes sa znizit na jej uroven a klebetit o nej tiez nieco, ale stracas cas.. ten kto klebetam uveri - nestoji za priatelstvo (malokto stoji) .. a tak dalej..
Snehuliak, hovori sa,, ze proti klebetam je clovek bezmocny. Ale precitaj si este raz to, co ti napisal lost! Zbytocne si otravujes zivot tym, ze sa nad tym trapis a vobec pocuvas ludi, ktori ti tieto klebety nosia. Zamysli sa aj nad tym, kto ti to zaluje a ci ti prave ten clovek nechce ublizit. Veris mu 100%?
Ono sa tiez hovori, ze pokial ludia o tebe klebetia, je dobre, cize, si zaujimava. Ak prestanu,uz je zle. Ach, keby existovali len take problemy v zivote.....bolo by dobre. Cesi zase hovoria: pokud nejde o zivot, tak jde o hovno.
tak a dnes to zase pokračuje,videla som,že to neutíchlo, hlavne dotyčná osoba je strašne urazená,že som si dovolila obviniť ju a niečo na svoju obhajobu vtedy povedať a poprosiť,aby s tými rečami skončila,takže dnes to pokračovalo,že som sa dozvedela,že dotyčná osoba neznesie na mna ani pohlad a vobec nie počuť moj hlas,že už len pohlad na mna ju vie riaden nasr...a znechutiť.Celý deň ma v práci s toho bolela hlava a ked som prišla domov tak som revala až doteraz,nechápem kde sa v ľudoch berie to zlo
ked ta ohovraju, to je tajny signal ze sa ti velmi dari a zavidia ti :)
vychutnaj si ten pocit...
teda ine riesenie ako ignoracia, alebo toto mi nenapada.. minimalne lepsie ako sa s tym nicit..
ludia maju tendenciu ohovarat len toho cloveka kto je pre nich hrozbou, teda - v niecom vynika.. je lepsi.. v comkolvek..
proste "ludia" (ja tomu hovorim rakovina sveta) .. tiez som zazil vela ohovaraciek, ale som flegmatik, cize je mi to absolutne FUK.. zijem si BEZ OHLADU na to kto a co o mne hovori, mysli si, siri, propaguje, alebo sniva..
EXTREMNE vela ludi si ma bralo do huby.. od susedov, cez kamosov, spoluziakom, ucitelov, az rodinu(!)
co som urobil?
no mohol som ich velmi elegantne, drzo, akokolvek slovne "schladit"
aaalee...
nikdy som nemal potrebu to robit.. pravdepodobne nikdy a nikdy ani nechcem mat
naco s tym stracat cas? naco?
vysvetlil som aj rodicom, ze je to uplne zbytocne ZIT PRE ICH NAZOR, ja si ZIJEM PRE *SVOJ* NAZOR - MOJ ZIVOT ..
a nebudem sa predsa nechat rusit tym, ze niekto o mne nieco keca...
priklad:
Erik zije osamote, z vonku je divna osobnost.
Tomas je jeho sused. Tomas povie Dusanovi, ze Erik je divny. Dusan tomu uveri, bez toho aby si Erika na vlastne oci preveril.
Podla mojej teorie:
Erik by bol IDIOT, ak by sa trapil s tym ze DUSAN ho nema rad, alebo ze UVERIL Tomasovi.. Proste jeden Dusan hore dole, komu bude chybat?
Clovek co Erika pozna, neuveri nikomu negativne kecy. Ti co im uveria, hold - ODFILTROVALI sa SAMI SEBA od ERIKA..
Cize Erik vyhral - usetril cas na ludoch, ktori proste odisli predtym nez prisli napachat skodu...
Cize pointa je "kto druhemu jamu kope...."
jasne ze to zamrzi. jasne ze to bude chvilu boliet. ale raz sa to stat muselo. ludia su taki. nepustaj si ich prilis k telu. len tych ktorym skutocne veris.
chce to cas. potom na tych ludi zabudnes. len ti ostane taky blby pocit, ktori ti zabrani, aby si verila ludom.