Vedel by mi niekto poradit daky dobry sampon pre mozov proti vypadavaniu vlasov?
Sampon proti vypadavaniu vlasov
Poradim ti vyborny sampon, vola sa to Posejvlas a kupil som to u Sibircanky. Pouzivam ho kazdy den, asi po dvoch tyzdnoch som uvidel vysledok, uz ziadna vana vo vlasoch a mam aj tie vlasy hustejsie
mne tiez velmi sampony a vodicky nepomohli, celkom dobre vysledky som mala po uzivani vyzivy amitamin® Hair Plus, vlasy mi po nich aj zhustli
Ahoj....skus kofeinovy sampon Alpecin C1.....je pre mužov a blokuje DHT ...ja som sice žena ale používam ho.....a zdá sa mi ze vlasy padaju menej ....a takisto ked si nevieš dat rady skus tradičnú čínsku medicínu ...ja chodím na akupunkturu ....a pijem taku zmes co mi terapeut namiesal podla ťažkosti ....ono totiz príčina moze byt akákoľvek ...teba ju zistit ...mne napr.povedal ze stres sa mi hromadí v pečeni atd atd....stres je celkovo zabijak vlasov ....vyskúšaj ....
mne velmi pomohol sampon Klorane s chininom
šampuk NEW z "lush.cz
mne pomohol
Ja som po dlhom patrani a skusani vodiciek a tabltiek, ktore nezabrali zacala pouzivat sampon proti vypadavaniu vlasov Revita. Pouzivam ho uz 2 rok a posledne ho kupujem aj zo slovenskeho obchodu www.vypadavanie.net
Konecne mozem riesit aj ine veci ako padanie vlasov. Drzim palce vsetkym
Mne tiez vlasy padaju ale uz nie tak zhurta ako predtym pouzivam tabletky REVALID ale uz asi 6 mesiacov 3 x denne poctivo no vlasy este padaju ale uz iba asi tak zmierov v tedy som uz mala skoro uz lisinky a teraz sice este padaju ale uz mi zacali rast nove vlasy cize mam vsade take anteniky asi 6 cm dlhe rastie mi akoby druha ofinka co ma velmi tesi tak skus nieco take urcite potrebujes dat do seba niake vitaminy lebo len sampon asi nepomoze iba ak by boli len oslabene cibulky a nebolo by to nic spolocne s organizmom
mne ked padali vlasy pouzivala som revalid alebo vichy a pomohli