test osobnosti

Príspevok v téme: test osobnosti
Theshadows

nakolko su spolahlivé testy osobnosti na internete,som bola dost prekvapená som myslela že som sangvinik, aj ked ako dieta som bola silný melancholik flegmatik, ale som myslela ako dospelá som vacsinový sangvinik,a vyšlo mi že som až
60per Melancholik
34per Flegmatik
7,5per Cholerik
5per Sangvinik,
nezdá sa mi to normálne,som z toho dost šokovaná.Je tu niekto kto je v prevahe sangvinik som myslela sangvinik cholerik je najoptimalnejšia povaha.

lost

Theshadows

nj aj mne pripadaju byt znacne divne tie testy..
uz len preto, lebo sa neviem rozhodnut medzi 2 moznostami, a nemozem ich obe oznacit :D

a sam seba viem zhodnotit lepsie..

niekedy som 110% flegmatik (v situacii kde je to absolutne nevyhnutne)
a niekedy ja opak )len neviem co to znamena( :D

ani pocasie nie je konstantne..

ververka

zalezi na tom aky test si si davala. rozne su take ze ich vyvori niekto, hodi na net a je to. kludne aj ty si vytvoris taky test a podla toho ma vypovedaciu schopnost. su urcite ramcove testy ktore su vytvorene znalcami a podla nich sa aj volaju a tie uz maju nieco do seba, takze asi tak. napriklad mbti. ale vsetko zalezi od sucasneho rozpolozenia testovaneho, takze raz vyjde tak, inokedy moze vyjst uplne inak.

Theshadows

ok lost ddd tak teda
27,5 je Flegmatik
ostatné ostávaju.Nepovedala by som zmiešaná lebo prevaží melancholik a flegmatik ostatné je len mizivé percento , ale vraj testy na nete nie su vieryhodné ako to odznelo

Theshadows

TPCH vidím aj ty si tu odborník aj teba som si vytypovala trocha sa nudím ked som doma nemám čo robit, a potom inokedy ale ked robím tak robím za dvoch.

Theshadows

JAJKA už dávno tuším že si psychologička podla príspevkov , preto ja ja ja len ja to ste sa učili na filozofickej?

MATAHA

Takéto testy na nete sú vždy 100 percentné fakt.......hovadiny. Ale na 99% si ma pobavila, neber to v zlom. A to zvyšné percento je to čo ma na tejto téme mrzí :-)

lochness

nemas to jedno? ked ti poviem ze podla mojich tajnych vypoctov si vacsinovy sangvinik ukludni ta to? kasli na take hluposti, sama najlepsie vies aka si povaha a nepotrebujes na to nejake blbe testy co ti v praxi nijako nepomozu