mohli by ste mi povedat je mozne ze by som bola tehotna ked ma partner len prstoval a umyl si vzdy ruky po wc?menstruaciu mam normalne ako dostavam.....a neviete kedy vidno uz brusko v 2. stave?
len chcem vediet
podla mna v ziadnom pripade nemozes byt tehotna, pokial ste nemali styk a nestala sa pri nom nehoda. ak ti chodia normalne, a teraz meskaju, moze to byt tym, ze vela stresujes, alebo si zmenial zivotospravu, alebo -ako pises- si ochorela. ale tehotenstva sa nemusis bat
vyjadri sa k tomu este niekto?
no mohla som niekde prechladnut bo som spala pri otvorenom okne v noci a nosila som aj niekedy hole kriziky ...a aj ty si mala moc taky silno zlty?
no mohla si prechladnut...ja som takto bola prechladnuta po vianocoach, mala som taky cudny pocit pri cikani a bolest v podbrusku...je ta moznost zeby si prechladla?nosis bedrove nohavice?sedela si na studenych schodoch alebo cosi podobne?
myslis ze by to mohlo byt??? mam aj bolesti v brusku a v oblasti vajecnikov moze to byt aj to ze som mohla prechladnut?
tak mozno si viac papala....a bolo po Vianociach
lebo mam velke brusko uz od polovice januara tak mi to nejak prislo na um aj ked je to proti rozumu:(
nemozes byt tehotna...
Ako Ta napadlo, že by si mohla byť tehotná???? Bruško sa zväčšuje až vo štvrtom mesiaci.