Mozem byt tehotna?

Príspevok v téme: Mozem byt tehotna?
silvialove

Nemilovali sme sa s priatelom,len ejakuloval na moje prsia,brucho.Ejakulat mi ked som isla do sprchy stiekol az na vaginu.Mozem byt tehotna?Dostala som normalne menstruaciu,bez meskania a urobila som si 20 den,25 den,30 den,35 den a 40 den od tejto situacie tehotenske testy.Vsetky boli negativne.Na 100% nie som tehotna alebo mam ist ku gynekologicke aby mi urobila UZV?

silvialove

HA uzivam kvoli tomu,ze bez HA nemam ziadnu menstruaciu,nemam ovulaciu.Preto uzivam HA kvoli tymto problemom.A preco je neberiem poctivo?Nemala som priatela,tak som uzivala HA priblizne v tom case ale nie presne,hodinu hore dole.S priatelom sme spolu kratko,nemyslela som si,ze djde k petingu a teda netusim ci som to hnackove obdobie mala do 3 hod.od uzitia vecer alebo to bolo az rano.Nic si nevymyslam,je to naozaj pravda.Viem,ze vyzeram ako sibnuta,uvedomujem si to.Ale ja budem najstastnejsie ked dostanem aj 2x menstruaciu a aj testy 50dni od tej situacie budu negativne.A asi aj tak pojdem potom na 100% potvrdenie ku gynekologicke.

jankaaaaaaaaa

ochrana hak je narusena az ked tabletku uzijes PO 12hodinach a to ives dobre. tak nechapem naco to riesis. aj v takom pripade je ochrana len teoreticky narusena , nieje to hned automaticky dane ze pri SEXE by si otehotnela keby si zabudla tabletku viac ako 12hodin. experimentom bolo dokazane ze pocas uzivania yaz dochadza k ovulacii AZ PO 4 vynechanych tabletkych!!!!! a ty vymysas ze si tehotna lebo si tabletku neuzila na sekundu presne

jankaaaaaaaaa

ja uzivam hak medzi 18:00 az 24:00 a tehotna niesom ani nemam ziadne stres. uz kasli nato. niesi na 100000% tehotna a takymto svojim pristom tehotna ani nebudes aj ked budes chciet babo

lioness_01

silvialove... to ty si užívala HAK aj pri tej nehode? a na čo užívaš HAK ak tomu neveríš?

a ak máš také strašné stresy, prečo neužívaš HAK pravidelne a poctivo?

podľa mňa si toto už vymýšľaš... tak buď preháňaš vo všetkom alebo nie... takto na polovicu chorý sa nedá byť

silvialove

Lenze ja HA neuzivam presne kazdy den 20:00,ale aj 22:00,21:30 atd.a mala som v tom mesiaci aj traviace problemy - hnacky a neviem ci to bolo do 3 hod.od uzitia tabletky alebo nie,lebo som tomu nejako nevenovala pozornost lebo som si myslela,ze s priatelom nebudete mat ziaden peeting.Teraz priatel odisiel do zahranicia a vrati sa v juli.

lioness_01

no zbohom ...

tak ak užívaš HAK, tak si naozaj už neni tehotná...

prosím ťa, fakt navštív psychiatričku

a kvôli tebe sa nehádame :))) to len ja a mataBB sa tak ľúbime :D som rada, že sa konečne ku mne priznala :)))

mataBB

no nic ked si to nepochopila...asi ti dnes nepali..nemam zaujem s tebou viest tuto diskusiu o nicom...mam ti to este nejak konkretnejsie napisat, aby si to pochopila lepsie??

silvialove

Kvoli mne sa nehadajte,viem,ze asi prehanam a panikarim.Ale ked ja naozaj mam neuveritelny strach.Uz uzivam HA Yadine,tak si chcem byt 100% ista,ze tehotna nie som.