Nemilovali sme sa s priatelom,len ejakuloval na moje prsia,brucho.Ejakulat mi ked som isla do sprchy stiekol az na vaginu.Mozem byt tehotna?Dostala som normalne menstruaciu,bez meskania a urobila som si 20 den,25 den,30 den,35 den a 40 den od tejto situacie tehotenske testy.Vsetky boli negativne.Na 100% nie som tehotna alebo mam ist ku gynekologicke aby mi urobila UZV?
Mozem byt tehotna?
Inak som Lucia a mam 25 rokov.Ano to si myslim aj ja,ze zena nemoze mat normalne menstruciu,s cistou,jasnou krvou.Ale preco potom zeny na forach pisu,ze maju menstruaciu aj ked su tehotne?A maju negativne testy aj 5 tyzdnov od styku a su tehotne.Ked toto citam,potom sa tak velmi bojim.
podla mna ty si niekde v dusi nahovaras zeby si aj chcela otehotniet a to by ti pomohlo ku vztahu v tom zeby priatel ostal s tebou..
S byvalym priatelom,som okrem HA pouzivala aj kondom a aj tak som mala casto strach ci som neotehotnela,a to som si davala velky pozor,aby som brala na minutu presne HA,ziadne lieky,ktore by znizili ucinok.
Ked sm vysadila HA nemala som 5 mesiacov menstruaciu a mala som anovulacne cykly,tak mi gynekologicka zse nasadila HA.Ked ja si nahovaram baby aj priznaky tehotenstva.Nedokazem mysliet na nic ine.Chyba mi asi aj normalny vztah,niekto kto ma pochopi,pdopori.Priatel pracuje ako VS ucitel v zahranici,v juli pride domov na mesiac,a potom zase ide prec.Neviem ci tento vztah ma vyznam,aj preto tie obavy z tehotenstva.
sma apripustas ze to nieje normalne takto stresovat, zasahuje ti to do zivota, nad nicim inym nepremyslas .. toto su priznaky choroby a s tou si sama neporadis. budes sa trapit vkuse a takto sa zit neda. este si nieco nedajboze urobis..
silvialove, presne ta...urobia ti sono a začneš si nahovárať, že bolo urobené moc skoro...
nájdi si hneď teraz na internete nejakú psychiatrickú ambulanciu v tvojom okolí
ak zena uziva hak tak to krvacanie co ma medziprestavkami ani nieje menzes normalny taky ako mavaju zeny bez hak. ot je len krvacanie z vysadenia, teda ze urobis 7dnovu pauzu a neberies lieky tak sa pusti krvacanie. a ked raz krvacas, tak plod predsa nemoze byt nikde prichyteny na maternici, to by sa vyplavil aj s krvou vonku
Je to strasne,ja viem.Normalne nezijem,len kazdy den ratam ktory den od tej situacie to je a ci by mi test ukazal 100% vysledok.Potom si nahovaram,ze co ak bol test zly atd.
silvialove, ten strach nezmizne... pretože ty si stále vymýšľaš nejaké nové dôkazy toho kedy už začneš veriť, že nie si tehotná...
urobia ti sono a ty tu začneš strašiť, že čo ak nebolo urobené dostatočne neskoro...
navyše, sama uznávaš, že nebudeš vedieť mať styk s priateľom... to chceš?
áno, máš veriť menštruácii a testom, koľko krát ti to máme napísať?
ano , mas doverovat. a mas doverovat aj tomu ze uzvias hak, hak s anato uziva aby sa nato zeny mohli spolahnut a mat normalny sex. a budem sa opakovat, ty si proste neplodna. neotehotnies bez pomoci lekarov.. ked sa raz rozhodnes mat dieta budes sa musiet najprv liecit aby si otehotnela
silvia..lioness ma pravdu a podla mna aj keby sa v tomto pripade upokojis,ze nie si tehotna to budes v takomto strese zakazdym ked k niecomu dojde medzi tebou a priatelom ?ved zit v takom strese a napati je nieco nemyslitelne..v dobrom ti vravim ries to,dokym ti neprepne uplne