Vaša najobľubenejšia voňavka. parfém, alebo toaletná voda ženská, prípadne mužská? :)
Aký parfém použivate?
Matka aj ja som si naposledy kupila tester ten attimo :-)
Ved napriklad salvatore ferragamo-attimo 100ml stoji v parfums 27,90 a na fann 94€ akoze nechapem...
frida ja si tiez kupujem cez internet, ceny su neporovnatelne, alebo este obcas aj na letiskach, aj tam sa oplatia...ale vo fann-nehrozi-strasne predrazene
niekedy kupujem aj testery
naj zimne coco chanel madmoiselle, YSL- ella alebo cinema
letne versace-versus a blvgari BLV2
Matka hej je to taka letna vona,celkom prijemna,menej sladka ako incanto shine.Ja si vytypujem vonu,idem ku nam do parfumerie fann (dobre drahe tam maju) a potom ak ju chcem objednam na parfums.
Inak milujem vone typu Davidoff-cool water (ta sa mi este nezunovala za 12 rokov)
frida prosim ta, ten parfem incanto bliss je dobra vona?? ja som mala incanto shine a to bolo super...ale chcela by som nieco nove z tej znacky
Ja mam momentalne Lanvin-eclat,salvatore ferragamo-incanto shine + incanto bliss,dior-hypnotic,noami campbell-noami campbell,salvatore ferragamo-attimo,calvin klein-one summer
Baby ja si objednavam z parfums.sk a naozaj sa tam oplati,je to lacnejsie ako v obchode a tovar mate behom tyzdna doma 2-3 dni,podla toho ci je na sklade
vsetky lanvin alebo bulgari
To nepoznám, ale niekedy vyskúša, ja totiž nikdy nepoužívam jendu vôňu dlho ale vždy niečo skúšam nové :))