Vaša najobľubenejšia voňavka. parfém, alebo toaletná voda ženská, prípadne mužská? :)
Aký parfém použivate?
celestinka a ktora je tu TÁ prevonana pipenka ,zlato moje ...... ja pouzivam parfem ,teda mozem to byt teoreticky i ja, no nie ??
samozrejme hygiena je prvorada to mas pravdu ,ale pre mna je po sprche (obcas) dolezity i parfem ...... samozrejme ,ze su dievcata co ten parfem nepouzivaju vobec, ale to neznamena ,ze su zastarale šušky ,no nie ? podla mna nie je vhodne do temy ,kde sa baby bavia o parfeme pisat ,ze su pipinky ...skor by som ti odporucila ,napomenut TÚ prevonanu pipinku co nepozna hygienu a co ti pachne na sto metrov na ulici ..... najdi trosku guraze a napomen TÚ konkretnu zenu, nie tu hakat hovediny ..... Ahsante sana celestinka :-)
nemam rada prevonane pipiny z ktorych citit parfemicek na sto metrov tym padom nejak nepreferujem ziadne vone. to vsak neznamena ze som nejake smrdlave prasa, zaklady hygieny ovladam.
Mne sa hrozne páči CHANSON D´AIR - je v modrom balení. Viete mi, prosím, poradiť, kde ju zoženiem? V Tescu majú stále iba zelenú, ale ja túžim práve po tejto . . . bola nádherná, svieža a práve teraz vhodná na leto . . .
La Prairie
Silver Rain
Christian Dior
Addict 2
Escada especially, taka ružova je.
cez leto: kenzo leau par kenzo a moschino funny
v zime: hugo woman a lanvin rumeur 2 rose
a len co to vsetko dominam chystam sa na klasiku: lacoste pour femme :)
cez zimu Christian Dior- Hypnostic poison
cez leto Hugo Boss- Orange
moja najmilovanejsia vona je G. Armani - Emporio She. Vydrzi neskutocne dlho, ale nepouzivam ju na letne mesiace. Pri vonach si dam vzdy poradit od tatka, ktory vie mne alebo mame vybrat neskutocne parfemy. S touto vonou som uz "spojena" a dlho, dlhooo ju nezmenim :)
Cez leto pouzivam salvador dali little kiss me a cez zimu rumeur od lanvin
Ja si rozdelujem vone na zimne a letne:)
Zimne u mna NO 1, Chanell mademaseille, Chloe Chloe, Burbery Body
Letne Escada- ta zelena, Marc Jacobs Daisy a CK euphoria blossom