Môj priateľ stratil pred 9mesiacmi job, neurobil takmer nič preto aby si našiel iný, zistila som, e má dlhy, za 9 mesiacov bol na pohovore len raz, moc prebera a pritom nema ziadnu certifikaciu ani skolu ani nic, proste chce peniaze za nic, ja neviem neviem neviem, ale doma v nasom vztahu je to hrozne, on proste zlenivel, je frustrovany, vsetko chapem, ale jeho egoizmus proste prerastol tak pocas tejto marodky, ze sa to uz neda.....nemozem to vsetko vydrzat, ja chodim do rpace, snazim sa podnikat a on mi snicim nepomoze, pratat , varit, mame psika, vsetko je na mne a on sa len flaka, minule som dokonca chcela na pohotovost tak mi povedal ze si mam ist sama...je toto normalne? z toho vsetkeho som sa na neho zacala pozerat ako na neschpneho cloveka, milujem ho, ale toto mi vadi...myslite ze sa to da nejako zachranit alebo si mam radsej dat topanky ktore ma tlacia dole? prosim pomozte mi, mne na nas zalezi
nemôžem vystáť môjho priateľa, ale milujem ho
Ale o pripravu party sa staraju napr. cateringove firmy - a to uz je normalna robota.
veď vravím, že nemal proiadnu prácu...nemá poriadne skúsenosti...v podstate mal pripravovať párty
aj mna to zaujima =) organizoval party, pomahla na party, zucastnil sa party, vystupoval na party... ? :D
Party neni praca...
party..:o)
ederka32:
to je co za praca, ked je nou party ? :)
A práve o tom hovorím, že on sa zmenil, on pomohol, spolu sme upratovali, nemal problém umyž riad, vyprat veci....zrazu sa to zmenilo, asi zlenivel, spohodlnel.
Moju pomoc odmieta a ak sa ho opytam ako to chce riesit on, tak ze bud evsetko ok, on si najde, len mam vydrzat, ale ja z toho asi osivejem....naozaj uz nevykryvam. chcela som ho opustit, ale nieco mi hovori, ze to mam vydrzat, ze ked si najde racu sa to zmeni, ale je neviem..dokedy? ako dlho este? co urobit? ako to vydrzat-,
"my sme spolu uz dlho a popravde nikdy som si nemyslela, ze on vie byt taky aky je teraz"
ederka, on bol taky vzdy, len ty si to odmietala vidiet...teraz narazam hlavne na tu domacnost...podla mna ani predtym nepomahal...ci?...predpokladam, ze si to od neho ani nechcela a preco by s tym teraz zacinal...neviem ako dlho zijete v spolocnej domacnosti, ale asi bolo treba na zaciatku urcit jasnejsie pravidla a prerozdelit povinnosti...nech to sluzi ako priklad pre ostatne kočky, ze si na zaciatku vztahu treba na chvilu aj zlozit ruzove okuliare a polozit si otazku ci mi ten modrooky krasavec v buducnosti aj s niecim pomoze, ci sa budem moct na neho spolahnut v tazkych chvilach, ci je zodpovedny atd.
s pracou je to teraz tazke, no verim, ze zdravy chlap v jeho veku by si urcite nieco nasiel...ale ak bol zvyknuty na isty druh luxusu, tak je jasne, ze mu teraz kazda robota nevonia...no a ked ty nemozes navrhnut riesenie, tak sa ho len spytaj ake riesenie vidi on?co planuje urobit aby sa dostal zo sucasnej situacie?
asi to berie tak, ze keby este doma robil domace prace, tak by uz mohol zacat sukne nosit =) asi je dost hrdi
party barov je veľa:D,ale máš tam riziko zasa tie ženy no ja neviem nemáš sa starať tak si ho chvíľu nevšímaj a nech si to rieši sám....,ale čo zasa dalej ťažká situácia možno on je aj sám zo seba na nervy a nevie čo dalej,ale doma by pomáhať mal to už je také automatické či to len my ženy to tak berieme......