Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nemôžem vystáť môjho priateľa, ale milujem ho

Príspevok v téme: nemôžem vystáť môjho priateľa, ale milujem ho
ederka32

Môj priateľ stratil pred 9mesiacmi job, neurobil takmer nič preto aby si našiel iný, zistila som, e má dlhy, za 9 mesiacov bol na pohovore len raz, moc prebera a pritom nema ziadnu certifikaciu ani skolu ani nic, proste chce peniaze za nic, ja neviem neviem neviem, ale doma v nasom vztahu je to hrozne, on proste zlenivel, je frustrovany, vsetko chapem, ale jeho egoizmus proste prerastol tak pocas tejto marodky, ze sa to uz neda.....nemozem to vsetko vydrzat, ja chodim do rpace, snazim sa podnikat a on mi snicim nepomoze, pratat , varit, mame psika, vsetko je na mne a on sa len flaka, minule som dokonca chcela na pohotovost tak mi povedal ze si mam ist sama...je toto normalne? z toho vsetkeho som sa na neho zacala pozerat ako na neschpneho cloveka, milujem ho, ale toto mi vadi...myslite ze sa to da nejako zachranit alebo si mam radsej dat topanky ktore ma tlacia dole? prosim pomozte mi, mne na nas zalezi

soffa

pekne si to napisala,ze ti na "vAS zalezi".ale to zalezi len tebe,ak by jemu zalezalo na vasom vztahu spraval by sa inac.ak nepomohli rozhovory ulimata,tak to jednoducho zabal.je lepsie sa zo zaciatku potrapit,ako sa trapit s takym clovekom cely zivot.nikdy ti s nicim nepomoze,a ak budes mat deti tak uz vobec nie.uvazovala si uz nad tym ze ak by si isla na matersku z coho by ste zili???nemozes mu verit,neda sa nanho spolahnut a to je po nevere najhorsie co moze byt!

ederka2

No ani to nepomohlo, dostal aj ulitmátum, aj priame debaty aj kadeco, vysledok nulovy, naprava ziadna...je to nevysvetlitelna situacia, ktora ma asi iba jedno riesenie, rozchod

ederka32

Simax, ano trosku s azamotavam, lebo ak by som to napisala, mozno by niekto mohol prist na to o kom pisem alebo tak a ja nechcem zverejnovat nase problemy priamo ....ak mi rozumies.

A ano je pravda, ze na rozchodom som uz uvazovala a asi mi nic ine ani neostava.

Ma konicky, aj na tie momentalne nema velmi cas a ani peniaze...takze tak....aj su veci kde by sa mohol realizovat ale bez VS je to dnes na nasom trhu privelmi slabe a financie na podnikanie bohuzial nie su. Skor naopak este niekomu nejake peniaze dlhuje.

Ja viem, je to krizova situacia, ale prave preto mam pocit, zeby som mala pri nom stat, ale nevladzem....nech robim cokolvek, on sa vzdy tvari ako keby mal na haku.....nehovori, neda najavo zlost ani radost, stala sa z neho ladova princezna...je proste uplne iny a ja mu svojimi podpichmi nepomaham..a mozno som len naivna krava, ktora si mysli, ze sa to este da dokopy...ja naozaj neviem najst cestu von.....

simax

mam pripomienku k dvom veciam:
1. nastala krizova situacia, tak sa odhalili jeho skryte vlastnosti. teraz je taky, aky by bol, keby si ho napr. potrebovala. v nudzi poznas priatela, ale aj partnera. takze - rozisla by som sa s nim, nestracala by som cas.

2. zda sa mi zvlastne, ze to nejako zamotavas ked hovoris o tej jeho byvalej praci. to robil na cierno, a ty sa o tom nechces vyjadrovat? ak ano, tak vlastne nikdy nemal poriadne zamestnanie. ako ale taky clovek moze byt istota pre vztah, rodinu, deti? podla mna niet co riesit, iba rozchod.

rony26

hop, tak som sa trochu sekol v poslednom prispevku

k otazkam asi tolko, ze suhlasim s jajkou...ked je doma, mal by sa o tu domacnost postarat...keby to bolo naopak, tak si myslim, ze od teba by sa to vyzadovalo alebo aspon ocakavalo...a to mi este prezrad co moze teda robit cely den doma? ved mna by vystrelo od nudy...no a k tomu preberaniu som sa uz vyjadril, podla mna keby chcel pracu si najde...a nie je nieco co ho bavi, zaujima, v com by sa mohol realizovat?ma vobec nejake konicky ci aj nato je lenivy?

jajka001_

pozri sa kym sa budes o vsetko starat ty, je jasne ze on sa starat nemusi tak sa starat ani nebude. prestan sa starat a uvidis.

ederka32

Nepracoval pre cateringovu firmu, nehovoril ze nerobil nic, iba v podstate......a neoragnizoval party priamo, je komplikovane, nerieste to, tu riesime nieco ine, ci?
vy chlapi, schvalujete to, ze je 9mesiac doma, absolvoval jeden pohovor a prebera? vy ste ok stym, ze o vsetko sa stara zena???