zvacsit prsia - ako?!

Príspevok v téme: zvacsit prsia - ako?!
nikja

ahojte. po schudnitu som si vsimla, ze sa mi zmensili prsia. dost som sa zlakla, no teraz mi je jasne, ze som z nich schudla... je mi hrozne :( vzdy som mala male prsia, ale toto je ako ked som mala 14... daju sa nejako este zvacsit? myslite, ze ak trosku naspat priberiem, zvacsia sa mi? co ked mi to vsetko pojde do brucha! prosim pomozte mi som zufala :( chcem naspat aspon take prsia ako som mala!!

amelka

zacni brat tabletky na cicky a zvacsia sa ti o 15 cisiel a budes si ich nosit okolo krku. teraz su toho plne lekarne chacha

Laurina22

Mne sa to uz tiez prestava pacit,moj lekar sa tiez cuduje,ze sa mi z HAK teda dost zvacsili.Babam to ide vacsinou do bruska alebo bokov,mne do prs.

Theshadows

áno presne ked priberieš viacej tak aj prsia narastu, viem to zo seba som po tažkej chorobe a dost pribrtá mám také velké kozy takmer 4ky som z toho dost paf, nepáči sa mi to.

čo je malé to je pekné

sibeti

nikja a preco by si nesla na plastiku?ja mam, a je to uzasne.ako moje!nerozoznas ani na dotyk.krasne a pevne.odcudzuj,ked si ani nevidela,nedrzala.to je najlepsie!!

uhlie

Boze moj, zeny to si fakt myslite, ze na svete nie je nic dolezitejsie, ako vase cecky? Uz vam z toho musi poriadne je.at.

nikja

plastika je VYLUCENA! mam len 17 a aj tak by som na to nesla... a zazraky necakam..ale aspon take ako som ich mala... :( poznate nejake dobre tebletky na podporu rastu prs? nieco podobne..?