brocoslim, slimcaps

nikula22

Ahojte!
Prípravok nezaberá, veľmi neseriózni, klamú, peniaze nevracajú ako sľubujú. Treba cvičiť a upraviť stravu. Sú to klamári a podvodníci!!!!!!!!!!

ivula

nepomáha, zbytočne vyhodené peniaze a ak chcete svoje peniaze späť ako 110% garantujú, už vám neodpovedajú...neseriózni, nekupujte od nich nič!!!

Paula13

Ahoj :)
Ja osobne s tymi slimcaps skusenost nemam ale brocoslim mam doma uzivam uz druhy mesiac a mozem len odporucat...ziadne zazracne lieky ako alli a neviem co vsetko existuje..je to proste len vyzivovy doplnok a chudne sa s nim perfektne. teda aspon mne..kazdy ma iny organizmus..za dva mesiace 10 kil si myslim ze nie je malo ale nie je to ani nemozne ako slubuju ine vyrobky ze 16 kil za mesiac..to su bludy...brocoslim je fajn a funguje

nathália08

neverte žiadnym tabletkám-žiadne tabletky neurobia,čo by sme mali urŕobi´t my sami-pohyb a pitný režim-a jasné že obmedzovanie v jedle

dievčata budte rozumné,ja mam už po 40,a skúsila som naozaj všetko,a až pitný režim mi pomohol schudnuť-vela vody,čajov bez cukru-a aj pohyb-ten som vela nemala ale som zhodila 7kd za 2 mesiace.

redu

redu . mail @ gmail . com
ponukam tabletky na chudnutie aj osobny odber, 100% prave, krabicka, pribalovy letacik vsetko.

Martina_753

Ahoj Adi :)
o tych kapsulach som este nikdy nic nepocula, ja osobne som uzivala alli, tak s tymi mam akurat skusenosti :)

Theshadows

Dalšia P*čovina na trhu.
ak niekto investuje vela penazi do takých prípravkov tak si dá už pozor na to čo je a schudne len vdaka tomu že sa bude obmedzovat v jedle a ešte prida nejaký pohyb,určite nie z nejakých liekov.Tie možu pomoct rýchlejšiemu tráveniu možno ale že schudnut z toho další blud na trhu.

z liekov ešte nikto neschudol len sa na nich dobre zarába.