Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tehotná?

Príspevok v téme: Tehotná?
Tyshka

Ahojte...mám taký problém že sme boli spolu s priatelom ked som mala plodne dní a ne len raz davat si pozor sme nedali berem antikoncpciu..no to uz su tri tyzdne za dvadní mi maju dojst krámy no ale jemi casto zle furt by som spala mam take bolesti v pod brusku trocha jak keby som aj krvacala ale je to len taky vytok hustejsi, nikdy v zivote mi nekrvacalo z nosa no teraz ano :-/ furt by som jedla a spala.ráno mi casto dojde aj zle alebo pocas dna mam chut sa vyvracat. tehotensky test som si kupila ale cakam na zajtrajsok co tie kramy dojdu ked nie ani po troch dnoch idem si spravit test ale bojim sa.Vedeli by ste mi poradit ale ze jaky test je ten skorej povedane 100%?
Dakujem

jankaaaaaaaa

pises tu ze vies co uzivas, ze citas letak, ze vies co a ako, ze hak uzivas dva roky... a napises tu ze si mala sex pocas plodnych dni????? akoze prepac, ale toto je uz fakt vela.. este k tomu vynechas tabletky, nepouzijs inu ochranu a cudujes sa ze by si mohla byt tehotna? ...

Tyshka

:) stress bojim sa toho neviem preco ale aj by som sa tesila. tabletky neberem kvoli tomu ze nechcem otehotniet nazaciatku som brala aj kvoli tomu ale halvne kvoli menstruacii strasne moc je zle vzdy som moc krvacala..

Sue..

no tak keby si citala letak tak by si vedela,ze si urobila chybu v uzivani a nechranit sa aj inym sposobom znamena velke riziko,ze budes tehotna...ked pises,ze je to fajn a babo by ste chceli tak super ale potom nerozumiem preco si sa v prvych prispevkoch vyjadrovala o svojej situacii ako o probleme..teda aspon mne to tak pripadalo...

Peta_a

ahojte ..ked tu rozoberate tut temu .. tak viem ze je to mozno odveci otazka ale chcela som sa spytat že ci nieco znamena to ze som dostala o tyzden skor menzes teda skor taky hnedy vytok ako by som mala..Tabletky berem uz skoro rok a pol a toto sa mi este nestalo ..dufam ze to nic neznamena ?:)

dakujem za odpoved:)

Tyshka

ja som sa pytala normalne nebojte neberem len teraz uz druhy rok to berem iked pred rokom som brala ine ! nikdy sami nestalo vynechanie nikdy! po pryvy krat co sa takto stalo! ne nemali sme ochranu nikdy sme nemali!pytala som sa na nazory ale ne hned zakricat ze necitam hento a hen to citam a viem co berem! mne by to nevadilo keby som cakala babo milujem deti a amoj priatel boli by sme radi! iked casu dost no nevadi mi to len proste som chccela vediet a precitat si nazory! ale ne ze neviem co berem viem a stalo sa to po prve !

Weva

otazka je ci to Tyshka tak berie stale alebo len teraz... z toho ako pise ju to vynechanie moc neprekvapilo, takze asi to neberie az tak spolahlivo nikdy... a ak tie 2 tabletky napriklad vynechala v prvom tyzdni a potom nepouzila ochranu? Ale ako vravis naco strasit - ale pytala sa na nazor...

A ze aky test? Podla mna ak trpezlivo pockas do prveho vymeskaneho dna menstruacie, mali by spolahlivo reagovat vsetky. Nepolahlive su ak to clovek skusa prilis skoro...