Ahojte...mám taký problém že sme boli spolu s priatelom ked som mala plodne dní a ne len raz davat si pozor sme nedali berem antikoncpciu..no to uz su tri tyzdne za dvadní mi maju dojst krámy no ale jemi casto zle furt by som spala mam take bolesti v pod brusku trocha jak keby som aj krvacala ale je to len taky vytok hustejsi, nikdy v zivote mi nekrvacalo z nosa no teraz ano :-/ furt by som jedla a spala.ráno mi casto dojde aj zle alebo pocas dna mam chut sa vyvracat. tehotensky test som si kupila ale cakam na zajtrajsok co tie kramy dojdu ked nie ani po troch dnoch idem si spravit test ale bojim sa.Vedeli by ste mi poradit ale ze jaky test je ten skorej povedane 100%?
Dakujem
Tehotná?
Tyshka :D princíp HAK spočíva práve v tom, že blokuje ovuláciu - čiže plodné dni.
podľa teba ako funguje antikoncepcia? ak nie blokáciou ovulácie ? :D
aj keď sa mi to blbo píše, ale musím súhlasiť s aluskou tento krát :D :D
tyshka neviem co sa rozculujes baby ti nenapisali nic co nie je pravda,pretoze podla toho co tu pises nevies naozaj nic o HAK....v com ti mame teraz pomoct?pytala si sa ci mozes byt tehotna odpoved si dostala....ak ste s priatelom neni dostatocne zreli,pripraveni a zabezpeceni mat dieta tak potom sa chran ako treba na to ina rada neni....
MataBB - pekne si jej to vysvetlila :)
len to asi nepadne na urodnu podu :) aj ked urodna ci nie?
Tyshka ako s testom - robila si si uz? ci menstruacia prisla?
preboha to co su za bludy???? ty kazdym svojim prispevkom pises len same nezmysly, hluposti a dristy.. kasli radsej na hak aj na svojho doktora, ked je vobec pravda ze ti to povedal.
kde si nabrala ze polka ludi otehotnie s hak? to sa stane tak jednej z 1000 zien aj to na 90% preto, lebo urobila chybu v uzivani
tak ako ty ty trubka, potom sa cudujme ze tolko zien otehotnie pri hak, ked ani nevedia co beru a ako to maju brat,
hej? tak to mas velmi mudreho doktora, pretoze je to kravina moja
citujem
Princíp účinku hormonálnej antikoncepcie spočíva v inhibícii (zablokovaní) ovulácie, a tým vyvoláva dočasnú sterilitu. Zvyšuje hladinu progesterónu, ktorý ovplyvňuje a mení charakter a viskozitu cervikálneho hlienu. Cervikálny hlien je natoľko hustý, že sťažuje postup spermiám do dutiny maternice. Okrem toho svojím účinkom zabraňuje rastu endometria (sliznica maternice), čím sťažuje uchytenie oplodneného vajíčka.
zena nema plodne dni!!!!!nema ovulaciu
vies vobec co je ovulacia?
keby nemali plodne dní tak polka zien by neotehotnila aj ked bere HAK! tolko vynimkou nieje! boze tato stranka neni pre ludi , ktory len mudrovat vedia!strasne ale pomoct to ne toje ludstvo! dovi sem uz nedojdem nikdy!
mataBB-neviem kd si to docitala! ja som sa opytala doktora!povedal ze ma kazda zena aj ked bere HAK plodne dni!
tyshka ako zaraza ma, ze niekto, kto berie antikoncepciu nevie, ze pri antike zena nema plodne dni, pretoze nema ovulaciu..to tak aj vzdy dopadne ked niekto berie to, o com vie velke H
plus este ten tvoj sposob vyjadrovania...