Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rychla Dietka

Príspevok v téme: Rychla Dietka
casey

Caaaaute baby :)mam presne tyzden, som sa spamatala, co ? na zhodenie 3 kg a viac . No nie, nie je to tak ako si myslite, zijem celkom zdravo a za posledny rok som zhodila spravnou stravou a cvicenim 10 kg :) no teraz mi prasi pod ritulou... Kto ide do toho so mnou? mame tyzden a dole co najviac kg, Kto zhodi najviac a ako? piste piste, radte,tip-te :) ako kedy a co robit ? :) dIkes :)ooh and btw, mam 20, 176cm a 78 kg (a netesim sa z toho)

ShaulaThalit

Babyyyyyyyy, ja idem tiež v sobotu na svadbu a som tlstá jak praštisko. Od dnes mám očistnú kúru len na vode, atď, včera večer som ešte žrala krupicu :D mňaaaaaaaam, bleeeeeeeeee

michaela312

Laurina, to som aj ja mala takú dietu, pred dvomi rokmi, a teraz po dvoch rokoch som pribrala znova :/ Nemám veľa naviac, ale predsa.. Ale takú diétu už ee :D Som obmedzila sladkosti, čo ma ničí, ale tak čo už :) a nejem po 17tej, tak snáď príde výsledok :)

Laurina22

Baby ja som tak schudla,ze poobede uz nejem a ked som moc hladna,tak si buchnem kavu s mliekom.Viem,ze je to nezdrave,ale tak...uz som dala 3 kila dole,este chcem dat 5.

rew

casey> normalne nie som za nejake zazracne superrychle diety, snazim sa v poslednej dobe davat si pozor na to co papam a viac sa hybat... ale uz dlhsie rozmyslam nad tym ze si dam aj par takych precistujucich ovocno-zeleninovych dni, a tento tyzden by mi to asi padlo zvlast vhod :) ozvi sa mi na mail ak chces (pod nickom) ;)

casey

Rew > tak co, ideme na to ? Ja som rozmyslala nad ovocnymi a zeleninovymi smoothies :) a vela vody... tyzden .. co vravis ? Laurinka : ach jaj, jednoznacne :D