Zdravim,moja kamarátka nedávno rodila a má problém so stolicou.Skúšala aj čípky,ale nezlepšilo sa to.Máte s tým skúsenosti? čo by jej mohlo pomôcť ? Ďakujem.
prvá stolica po pôrode
To,že nejde je obvyklé ale tie čípky si musí dávať nie krátko pred stolicou ked už jej treba na veľkú ale ráno hned ako vstane najlepšie. Musí sa vyprázdnovať min. 1x za 2 dni lebo potom prúšvih . Mne Dr. kázal,že minimálne 1x každý deň ale to sa nedá proste,stolica je tvrdá po pôrode a ako hovorím,1cm niečoho pretlačiť von dá takú drinu,že sa vyleje liter potu zp ženy...
a k tomu tak boľavú
No len to je ten problém, že to vôbec nejde von.No poviem jej, čo ste tu všetci písali a aspoň sa snáď upokojí :) ďakujem a ak budete mať ešte nejaké pripomienky, tak píšte
z mojej strany všetky ženy mali problém pri stolici min.mesiac po pôrode...žena si to skrátka musí odtrpieť čo iné ostáva..Nič príjemné to nieje,doteraz pamätám,fuuuh,nikdy více :-)
rodila normálne.
tak neviem či ťa "zošívali" ..aj to dosť vplýva...Dokým sa nezahojí
a ako si rodila,cisárskym?
no ale ja som take problemy nemala
človek si myslí,že pôrodom sa to končí ale isť na "veľkú" bolí už len v predstavách a preto je dobré dať si čípok lenže všetko sa to nerozloží a naozaj bolí aj malinký kusoček stolice...Treba už len stisnúť zuby a tlačiť nohami o podlahu nič iné neostáva :-/
neviem,ale proste ide na WC a nič.hemoroidy to nebudú.Čípky má,no nepomáhajú,tak neviem no
neviem,ale proste ide na WC a nič.hemoroidy to nebudú.Čípky má,no nepomáhajú,tak neviem no