Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnisavá veľká vyrážka pod bruškom - v ochlpení vagíny

Príspevok v téme: Hnisavá veľká vyrážka pod bruškom - v ochlpení vagíny
jaja1985

Ahojte...Mám problém...asi pred 3 mesiacmi sa mi objavila "tam dolu" v ochlpení,nie dnu vo vagíne ale na vrchu vyrážka niečo ako malý vredík naplnený žltým hnisom.Nechala som ho tak ved obyč. vyrážka z holenia,že následok zapáleného chlpku..V pohode zmizol...No ale teraz pred týždňom sa mi vytvorili 3 také napustené z nich jeden fakt že obrovský a bolestivý,bolí aj bez dotyku.Ked sim bola dnes na WC sám od seba mi pukol a vytieklo fakt že veľa hnisu asi ako polka ukazováku hrubý tok a dlhý ,spolu s krvou,myslela som že odpadnem aky hnus to bol,ostal my čierny fľak,už tak nebolí,no bojím sa čo to je,čo to znamená....neviete niekto? na nete som hladala ale nič som nenašla

Vyrazka

No vracia sa mi to lebo mam tam take male dierocky ako pich po ihle a ked si davam asi aj deodorant tak sa mi to upchava ale tak bez deodorantu by som teda nevysla nikam xi xi.Vsak tak skus ist k lekarovi mozno ti nato nieco da a pomoze ti to vyskusaj

jaja1985

Fuuha tak sa ti to vracia? Ja to mám teraz také tvrdé a na dotyk bolí...Priateľ by nebol rád keby sa mi to vracialo :-( Videl to a skoro mu oči vyšli :-/ že videl vred a vyrážky už ale toto je brutál :-((

Vyrazka

Ak si si neni ista tak zbehni k lekarovi ja mam taku v podpazusi nikdy som to nemala a zrazu vred ako hrom hnisavy juj a bolel a mne sa to nedalo ani vytlacit tiez niako a zrazu len pukol tolko hnisu som tiez nevidela skor riedky potom krv a nakoniec som si to sama este tlacila a uz isiel taky husty ako sirokrem brrrr
No uz tom mam asi cca 5 rokov pod pazuchov a niekedy sa mi po holeni zapali tak trosku pobolieva a zviknem si ho sama vytlacit uz len ten husty hnis proste mam tam ako keby s dvoch stran normalne viditelne dierky a niekedy po holeni ked si to idem vytlacit tak tam v tych dierkach najdem este ako siaknuty chlpok dlhy kt.asi tam rastol no mam to stale no samozrejme uz ma to tak neboli a nieje to take velke a zapali sa mi to asi tak cca raz zta 4 mesiace tak ho hnet vytlacim a mam pokoj no ja to mam s toho ze sa mi zapaluju korienky po holeni.

jaja1985

Dufam,len naozaj to bolo veľké a teraz tam mám čiernu dieru,neviem prečo čierna...a ešte zhrubnutá koža asi 5 cm,dúfam,že sa mi to znova neplní ... :-(((

Vyrazka

podla mna to bude len ta vyrazka ako ked sa ti zapali chlpok po holeni nemusis byt oholena teraz uz ide leto tak staci ze sa tam potis a sa ti spravia vriediky.Ale myslim ze nic vazne to nieje