Má niekto skúsenosti s týmto výrobkom?
Liderin - skusenosti
Ale chod do prdele s tymi tvojimi reklamami na tvoj affiliate web...preco podla teba nepatri medzi naucinnejsie pripravky? Lebo ti neponuka z prekliku cez ten tvoj trapny affiliate web dostatocne vysoku proviziu a iny konkurent ju ponuka? weby typu tabletky-na-erekciu.sk alebo primarka.sk alebo stoporenie.sk a vsetky podobne weby, v ktorych sa dokonca niekedy predajca hrá na lekara ci primara, alebo zerex na nejakeho Guru tabletiek na erekciu, su len trapne reklamne weby vytvorene predajcami alebo affiliate partnermi, ktori maju z preklikov na tie propagovane weby provizie...takze neverte nikdy takymto prispevkom na interete aky pise tu clovek podo mnou a ake najdete aj na vela dalsich diskusnych forach, hadzu ich VSADE, su ako supy! fuj!
-odkaz odstránený-
Môj priateľto chvílu užíval ale bol nanajvýš sklamaný, neviem či také niečo aj funguje... Samozrejme je toho viac čo sa dá vyskúšat, skus sa pozriet aj na nejaké recenzie -odkaz odstránený-
Môj priateľto chvílu užíval ale bol nanajvýš sklamaný, neviem či také niečo aj funguje... Samozrejme je toho viac čo sa dá vyskúšat, skus sa pozriet aj na nejaké recenzie -odkaz odstránený-
Dobrá recenzia na Liderin je tu, dosť veľa vysvetluje
-odkaz odstránený-
všade na to čítam len negatívne recenzie, treba viac popozerať google popr. aj tu je dobrá recenzia -odkaz odstránený-
všade na to čítam len negatívne recenzie, treba viac popozerať google popr. aj tu je dobrá recenzia stoporenie.sk
elca má pravdu, berú sa 3 tablety naraz. Problém je v tom, že platiť 20€ za 2 dávky ženšenu je trochu dosť. Pozrite si napríklad recenziu na -odkaz odstránený- alebo zloženie na www.adcc.sk
ja tiež skor inklinujem ku clavinu než k liderinu, lepšie funguje
Užíval som viacero prípravkov na erekciu, nie iba liderin a ja osobne som bol najviac spokojný s prípravkom clavin, dal som sa zlákať ich reklamou, ale som s ním spokojný... doteraz ho sem tam kupujem