Liderin - skusenosti

Patta

Ale chod do prdele s tymi tvojimi reklamami na tvoj affiliate web...preco podla teba nepatri medzi naucinnejsie pripravky? Lebo ti neponuka z prekliku cez ten tvoj trapny affiliate web dostatocne vysoku proviziu a iny konkurent ju ponuka? weby typu tabletky-na-erekciu.sk alebo primarka.sk alebo stoporenie.sk a vsetky podobne weby, v ktorych sa dokonca niekedy predajca hrá na lekara ci primara, alebo zerex na nejakeho Guru tabletiek na erekciu, su len trapne reklamne weby vytvorene predajcami alebo affiliate partnermi, ktori maju z preklikov na tie propagovane weby provizie...takze neverte nikdy takymto prispevkom na interete aky pise tu clovek podo mnou a ake najdete aj na vela dalsich diskusnych forach, hadzu ich VSADE, su ako supy! fuj!

nika33

Môj priateľto chvílu užíval ale bol nanajvýš sklamaný, neviem či také niečo aj funguje... Samozrejme je toho viac čo sa dá vyskúšat, skus sa pozriet aj na nejaké recenzie -odkaz odstránený-

nika33

Môj priateľto chvílu užíval ale bol nanajvýš sklamaný, neviem či také niečo aj funguje... Samozrejme je toho viac čo sa dá vyskúšat, skus sa pozriet aj na nejaké recenzie -odkaz odstránený-

tomino_22

všade na to čítam len negatívne recenzie, treba viac popozerať google popr. aj tu je dobrá recenzia -odkaz odstránený-

tomino_22

všade na to čítam len negatívne recenzie, treba viac popozerať google popr. aj tu je dobrá recenzia stoporenie.sk

Golisová

elca má pravdu, berú sa 3 tablety naraz. Problém je v tom, že platiť 20€ za 2 dávky ženšenu je trochu dosť. Pozrite si napríklad recenziu na -odkaz odstránený- alebo zloženie na www.adcc.sk

MilanLIS

Užíval som viacero prípravkov na erekciu, nie iba liderin a ja osobne som bol najviac spokojný s prípravkom clavin, dal som sa zlákať ich reklamou, ale som s ním spokojný... doteraz ho sem tam kupujem