Ahojte :)
Išli by ste na dovolenku s priateľom, ktorého milujete, keby vás trápili nutkavé myšlienky? Ďakujem
Obsesívne myšlienky a dovolenka
No budem asi nútená ísť...100%ný storno poplatok..už asi nie je možnosť cúvnuť. Dnes som sa bola na to opýtať. Je to asi pravda, že čím menej som aktívna, tým je to horšie. Keď nič fyzicky nerobím, myšlienky sú jediná moja aktivita. Dúfam, že to dáva zmysel :) Už len prekonať tú depresiu, ktorá sa na mňa nalepila, kvôli tým myšlienkam. A lieky zatiaľ neberiem. Až v piatok mám termín u psychiatra.
mind - beries lieky? take myslienky prichadzaju vacsinou v case steru, alebo malej aktivity, ked budes na dovolenke podla mna sa stav zlepsi, takze chod
Ďakujem za pekné slová. No už nežijem v strachu, že sa choroba zhorší. Tá je práve na "výslní" a neviem ako povedať priateľovi, nech ten pobyt stornuje. Už nemám šancu prežiť niečo pekné, tak nech aspoň žijem v pekle doma ako niekde ďaleko.
urcite chod,dokonala laska Bozia vyhana strach...ta laska je iste aj blízko Teba. Netreba stale zit pod strachom ze sa to zhorši znova to príde.., ono sa to može opakovať,ale treba s tým pracovať...chodiť napr. aj k psychologovi...Proste prijať to ze take nieco mas a zit s tým.Mysliet na to že aj tak ti bol dany vztah, ktorý aj tou dovolenkou mozes posilnit ,spoznať nove miesta a tešiť sa zo života , ktorý máš...vsetko dobre
Takže mám sedieť stále iba doma, aby sa mi náhodou nezhoršil stav? Akurát mám jedno z lepších období a nechcem, aby mi strach zo zmeny prostredia vzal ďalší krásny zážitok. Nikdy nemôžem vedieť, kedy mi opäť choroba bude brániť normálne si užiť život. Ľudia prosím, dajte ešte zopár rád ako sa na to pripraviť. Lebo už som asi rozhodnutá... :)
v prvom rade potrebujes odbornu pomoc a liecbu, lebo obsesia nie je len tak, ale je prejavom vaznych psychickych poruch. az ked sa tvoj stav stabilituje, tak az vtedy uvazuj o dovolenke, lebo inac zmena moze byt praveze stresujuca a moze ten stav len zhorsit.
Neboj sa nicoho praveze bude lepsie ked das paty s bytu von uvidis
Bola by som veeľmi šťastná, keby mi to aspoň trošku pomohlo ;) Je pravda, že som väčšinu času zavretá v izbe a nebola som dosť dlho nikde. Len sú tam tie obavy...
ja mam hrozne stavy, ale tesim sa len na dovolenku, lebo viem ze mi to prospeje.. aj oddych aj prostredie.. nevahaj. bez
praveze by ti to mohlo pomoct, sa odreagujes, odstresujes, budes stastnejsia, kludnejsia...