Ahojte,moj priatel ma obvinuje z toho,ze som sa zasmiala na jeho kamaráta,a on sa mi práve pozeral na prsia,ked som si obliekala sako,lenze ja som sa na neho ani nepozerala,alebo uz vobec nie usmiala...moj praitel mi nechce verit,a ja som totálne v koncoch:((((poradte co mam robit
Krivé obvinenie
vykašli sa na neho. zachvýlu mu bude vadiť keď vijdeš na ulicu. A časom ti aj vlepí zaucho.
no tak nech ti neveri. mu povedz ze ked ti neveri tak nemate o com. sa hned spamata chlapec.. neboj nic.. cim viac sa budes obhajovat tym sa do toho viac zamotas.. ak to nieje pravda, povedz to raz a viac to neopakuj... co si papagaj? bud ti uveri alebo ne..
tvoj priatel ma asi male sebavedomie,a asi ti ani neveri,ked si takto domysla.podla mna to bude len a len horsie.mat ziarlivca na krku nie je nic moc
Kazdy ma nejaky ulet, ten tvoj ziarli asi kusok viac ako je bezne, mozes sa na to vykaslat, na svete su vaznejsie veci, rozhodne sa nestrapnuj vysvetlovanim niecoho o com ani nevies, povedz len, ze si toho nie si vedoma a neusmievala by si sa na muza, co ti ziza pod tricko, viac to nerozvadzaj taketo ziarlive typy sa v tom radi sparaju, tak sa do toho nenechaj vtiahnut, ak chces este silnejsiu zbran, otoc to proti nemu, povedz, ze si sklamana z jeho nedovery v tvoju vernost a patricne sa uraz, nenechaj sa zmanipulovat ziarlivcom, ide mu o to, aby si mala pocit viny
jednoducho žiarli Ty za to nemôžeš že sa na teba pozerajú aj iní...,nič so s toho nerob aby ťa nakoniec nezačal kontrolovať to by bol už problém:D
citruska, precitala som si len tvoj prvy prispevok a skoro ma ranila mrtvica. To s akym debilom chodis? Alebo si robis srandu?
POCUVAJ MA - pozbieraj sa, nerob koniec sveta z toho ze tvoj priatel je chrapun, ak mas nejaku hrdost, tak ju vyhrab a povedz mu ze nech s tebou laskavo nezaobchadza ako s handrou... ak mate vztah, mate v nom mat doveru a nie robit cirkus z kadejakej debiliny... on ocividne prehana a je sprosto majetnicky a ziarlivy (tak si rozmysli ci s takym chlapom chces byt) a ty zase robis paniku zo somariny a si na nom prilis zavisla... ak vies ze si nic neurobila tak nemas preco sa citit zle, z toho ze on je idiot nemusis byt v koncoch.... obaja asi potrebujete vyrast
Nedovoľ mu s tebou manipulovať a nechať sa citovo vydierať... Vedela by som rozprávať o tom :D
nechapem, preco si vinna ty, ked jeho kamos ti civi na kozy
AKOZE NA TOTO TREBA DAJAKU RADU???BY SOM HO SLUSNE POSLALA DO RITI, ZE CO TO ZA KRAVINY AKOZE IDE ON RIESIT, MAVLA BY SOM RUKU NAD NIM.
PRE PANA JANA, TO AKOZE FAKT TA TAKE VECI TRAPIA??TAK MOZNO JEHO TRAPIA ALE ON JE BLBEC, SI HLAVA LEN VYHOVORKU AKO SA NASRAT CO???NORMALNE NA TO ZABUDNI, A TVAR SA ZE NEVIES O COM ROZPRAVA, A MAL BY SI IST VYSETRI HLAVKU:)
to si mas akoze zasit usta, a aj oci, aby ta neobvinoval ze sa usmievas, alebo ze pozeras na dakoho???sa ho spytam co mas robit podla jeho "genialnych"prestav:D:D mas plakat???ciiiiiiii TO JE DOBRY NAPAD, PLAKAT, PLAKAT, PLAKAT:D:D:D:D:D:D uz ta nebude z nicoho obvinovat...ked sa ta spyta preco si taka nestastna, tak povedz"lebo som si na krk zavesila debila":D
PS: myslim ze ti klame, ze ma 21:D cca 12-13 rokov moze mat:D over si to