Život sa mi úplne rozpadá . . .

Príspevok v téme: Život sa mi úplne rozpadá . . .
Truffla

Ahojte mam 16, som na novej skole .... Vsetko tam bolo fajn, no zrazu sa jeden spoluziak rozhodol ze neznesie ze ho nenavidia, tak si zacal na mna "stavať" popularitu tým že si o mne začal vymyšlať nezmysli ako to že : spehujem Kamaratky (?!) potom že ich prenasledujem, potom že som lesba, potom o mne vypatral ze som mala aborexiu tak to povedal, ze som sa liecila z toho povedal, to bola pravda a nevidim na tom nic co by ich malo postvat proti mne, no kamaratky som NIKDY neprenasledovala a niesom lesba ! Proste uplne este vela inych veci povymyslal.
A tak sa somnou prestali bavit vsetci, iba ed o dievca sa nadomnou zlutovalo a bavime sa.... No ja uz na nej vidim ze je somnou len zo sucitu, ale uz je na mna aj neprijemna, nepocuva ked nieco hovorim, to znej citim ze uz jej lezem na nervy....
Potom sa to trosku otriaslo .... No teraz je to zase onicom... Spoluziakovy, ktoreho som pbdivovala lebo je umelec, som sa ho spytala te ahoj ako sa mas a on mi na to : ty sa do toho nestaraj, si mi nesympaticka nemam zaujem sa s tebou rozpravat... Ahoj
To ma uplne dostalo.....
Do skoly chodim uplne so strachom..... Uz tam nevladzem byt, strabim sa vsetkych skolskych vyletov lebo naposledy to dopadlo tak ze somnou nikto nechcel byt na izbe.... Ked sa uz chysta nehaky vylet tak mam az teplotu od stresu.... Kazdy den placem.

Jedine kde vidim svoju sancu je to ze budem aspon chuda, takze uz aj vraciam. Myslim na to ze si sadnem niekam dorohu a budem s prepacebim srat na ostatnych, uzavrem sa do sveta baletu, chudnutia a rodiny a koniec.

Fakt myslim ze ak by som umrela vsetko by sa vyriesilo.... Ved nemam uh abi zmysel zivota, zo skoly nechcem URCITE odist, takze to tam musim pretrpet....

Ale najviac ma ste ze ma ohovaraju v skole ludia ktory ma nepoz aju

Prosim pomozte :(

šata

to sa deje aj mne... už od základnej školy sa to so mnou ťahá ako naschvál. na základnej raz niekto povedal dosť hnusný vtip o blondíne (ja mám dokonca až biele vlasy) a odvtedy mi to dávali vedieť, že som hlúpa, nemám právo rozprávať, lebo by som povedala nezmysel, vysmievali sa zo mňa, bola som jediná s takými vlasmi a bolo to kvôli nim. v triede so mnou nechcel nikto sedieť a aj cez prestávku som sedela sama v lavici a všetci ostatní spolužiaci hneď pri mne v jednej veľkej skupinke a robili si zo mňa posmešky. nechcela som chodiť do školy. na zastávke som sa bála ísť k nim do búdky,keď pršalo a radšej som stála vonku v daždi. raz ma takto videla triedna a nahlas mi vynadala ako sa im stránim, prečo k nim nejdem a sama ma k nim potiahla. potom som mala peklo. prišli s prsteňmi priateľstva a všetci dokonca aj chlapci ho dostali a ja nič. základná škola bola hrozná a som ňou poznačená. doteraz veľmi nerozprávam a keď náhodou sa ozvem, tak na mňa pozerajú dosť čudne :) ani na strednej to nebolo ružové. tiež som bola pre nich blondínka, samé vtipy, urážky pre ich pobavenie... mimochodom, mala som vždy samé jednotky :(

MackaVoVreci

neviem, ci ti to pomoze, ale ani mna nikto nikam nepozyva. a pritom nemam pocit, ze by som niekomu vadila. vzdy sa pozvem sama. najprv ma to trapilo, ale po cas som si povedala, ze inak by som bola sama doma a co z toho. takto sa pozvem a zabavim. nikomu nepride cudne, ze ma nepozvali. tak nejak som bola vzdy z kazdeho kolektivu jemne odstrkovana(pricom som nikomu nic nespravila). clovek si aspon moze povedat, ze mu zavidia a preto to robia alebo ze sa ho boja :)

lost

neskor pochopia ze nie si az taka zla, no avsak vtedy si TY budes vyberat ICH a nie naopak :)

staci vydrzat.. ja som v skole tiez nemal vela kamosov, lebo par chytrakov si vymyslalo a teraz si uvedomujem ze som NIC nestratil, ba priam naopak.. ziskal som cenne skusenosti.. ohladom ludi.

vies aka sranda to je, ked teraz stretnem niekoho z byvalych spoluziakov ? maju sto otazok co a ako zijem.
tak bud DOSPELI, alebo su ZVEDAVI, ale preco by boli zvedavi, ak by som ich nezaujimal? :)

To je otazka za milion a ja poznam relativnu odpoved.. No je lepsie ak na to prides sama...

Kazdopadne, ja ich mam v ... a nezaujimaju ma uz.. Ked ma niekto sklame, miesto u mna uz nema. Je totiz milion ludi co na to miesto cakaju... A zasluzia si ho viac ako niekto kto uz sklamal. Kruta realita :D

kvetinka0000

ahoj a nemozes skusit prestupit na novu skolu, zacat odznova ? teraz ide leto, tak by to bolo idealne od noveho rocnika..hm?

Truffla

Akoze s biektorymi babami v triede aj idem biekedy na obed, ale to ked sa podari to je zazeak..... Ja uz sa tak radsej odtahujem.

Akoze niektore baby co sme sa pocas tej afery nebavili. No a povedali mi ze oni ma neprestali mat radi ... Len sme nejak nekomunikovali. Teraz akote su dni ked je v skole super, no niekedy sa citim pdstrcena.

Oni ma nevolaju nech idem snimi musim sa pridruzit sama. Niekedy navrhnem ze podme tam alebo tam no nie vzdy idu.

Myslite ze to cez prazdniny prehrmi ?

Lebo mame mat na zacoatku roka aj terat asi vylet a mna to tak desi ze hned placem ;-(

milli11

Fuu, no mas to fakt tazke. Nasla som vsak jedno pozitivum, mozno ta to potesi.
Ak s tebou nikto nechce byt na izbe, tes, ze ju mozes mat sama pre seba.
To, ze odmietaju vsetko, co povies a urobis, je uz iba ich sila zvyku. Oni uz ani nevedia, preco to robia, preco ta ohovaraju. A ta kamoska ta uz odmieta asi preto, lebo sa jej zda, ze si sa na nu velmi zavesila, kedze nemas inych kamosov.

Truffla

Sorry viem ze je to anorexia.. len pisem cez mobil a tam mam zlu kalibraciu takze namiesto n - pisem b.

No mam rodicov mam, oni vsetko vedia.. a hovoria mi ze sa ma nad tym povzniest, ze nemam sa pretvarovat a strkat sa im do zadku ze bud pridu alebo mi za to nestoja.
Lenze ja sa and tym proste neviem povzniest !
Triedna to vie.... ved sa to v skole riesilo.... no ty spoluziaci sa ku mne spravaju akoze pohode... ale maju taky odomna odstup odvtedy. Aj skolska psychologicka, vsetko bolo.
Chalani z nasej triedy ma nenavidia a aohovaaju... aj sa uz v skoel ani nehlasim, lebo maju stale nejake debilne komentare. Som radsej ticho. Svoje napady nehovorim, lebo su hzned negovane. Nikto nepocuva co poviem ja....

Vminule sme v skole robili taky projekt ze sme mali postavit vezu na ktorej bude drzat papier... a celych dvatsat minut som sa im snazila vysvetlit ze ked tam daju ceruzku ze to udrzi a oni stale ze ne neudrzi bud tich, ne to neni dobry napad... a ked iom dosli napady, vyskusali moj a ono to fungovalo.... a ucitel sa ich pytal, preco moj napad odstrkovali a oni sami nevedeli....

J auz som zufala

Dokonca uz nemam ani najlepsiu kamaratku...

fakt som sama co sa tyka priatelov

davinka

Prosim ta to na aku skolu chodis ked su tam taky ludia co veria hocicomu hlavne ze to niekto povedal?Ved uz vo vasom veku by sa mali zacat spravat dospelejsie a nie ako deti v skole.Kasli na ne asi su este ufnukanci kt.nevedia nic o zivote vsak oni este dorastu.
Jasne ze teraz ta to trapi a nemas niaku kamosku napriklad s bydliska nie zo skoly mohla by si snou travit vuiac casu chodit vonku sa zabavat inac uz mas 16 rokov kasli na nich skus zacat iny styl zivota zabavaj sa chod na disco ak ta pustia rodicia uvidis mozno ze ti zacnu aj zavidiet a pridaju sa k tebe to je vsetko len puberta kt.si musi kazdy prejst len hlavu hore a ziadna ANOREXIA lebo to im spravis presne to co cakaju a potom sa ti uz budu uplne posmievat.A hlavne to niekomu povedz naozaj rodicom ak ich mas ako priatelov proste niekomu naozaj skus kamaratov inych nie ty co chodia na tvoju skolu napr.namas kamaratov este zo zakladky?Drzim ti teda palce a uvidis ze im sa to teda tiez vrati ved ked budu pracovat tak snat sa nebudu fukat na kazdeho co niekto ohovaral to by toho bolo to by sa nikto uz s nikym nebavil xi xi

MackaVoVreci

hm, to poznam. nieco podobne sa stalo aj mne. u mna to ale nejako vysumelo dostratena a po asi dvoch mesiacoch sa vratilo vsetko do starych kolaji. bolo takze ist do skoly s tym, ze ma vsetco ohovaraju a pritom nemaju dovod. niesla som to tazko. tiez som sa uzavrela do seba, ale to nijako nepomaha. myslim, ze nema ani zmysel skusat oslovovat spoluziakov. ked nechcu nenut ich. pocase im mozno dojde, ze cela situacia je absurdna. chce to cas. mozno by bolo dobre ak by si sa porozpravala so skolskou psychologickou alebo s triednou (ak mas dobru urcite ti pomoze). nic nepokazis ak sa zveris rodicom. je dolezite, aby si to zo seba vyrozpravala. neskutocne sa ti ulavi. drzim ti palce, nech to dobre dopadne. a nevesaj hlavu, kvoli ludom, ktori ta nevedia ocenit a veria hlupostiam. urcite je vela veci, kvoli ktorym sa ti oplati ist dalej. :)