Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jednoduché chudnutie - dá sa to!

Príspevok v téme: Jednoduché chudnutie - dá sa to!
simax

odporucam velmi dobry clanok o chudnuti, prvu cast najdete aj na internete: liek.beautywoman.sk
ale dolezita je prave druha cast, ktora uz ale na internete nie je, treba si zohnat ten casopis od niekoho, kto ho ma. ja som to citala u kamaratky ked som bola u nej na navsteve, su tam presne potravinove doplnky, ktore sposobuju obezitu, skratka na co si treba pri kupe davat pozor. ak clovek je tieto konkretne potraviny s tymi konkretnymi doplnkami, tak sa mu vobec nedari chudnut, aj ked cvici a drzi diety. a ked aj schudne, po skonceni diety znova priberie. staci teda davat pozor na to, co kupujete a problem je vyrieseny. naozaj velmi dobry a poucny clanok, ale hlavne ta druha cast, lebo v tej prvej tie konkretne udaje nie su.
tuto info som vhodila aj na ine temy o chudnuti, lebo si myslim, ze to moze mnohym pomoct, hlavne tym, ktori s tym stale zapasia a nedari sa im vahu udrzat, alebo ich prepadava chorobna zravost. aby vedeli, z coho to vlastne je.

Lia86

Simax,

Sakra a ja kupujem tycinky s glukozovo-fruktozovym sirupom v domneni ze tak robim dobre a vyhnem sa cukru...a nie a nie schudnut... prosim, nemohla by si poslat aj mne na mail nieco o tom? Levica7@centrum.sk dakujem moc...

simax

uz som vam to poslala. ja si myslim, ze je lepsie si to precitat ako keby som som len hodila tu info, ze toto si nekupujte. tomu by nemusel kazdy verit. ved aj v tom clanku je o tom sirupe iba spomenute ako sa vola a co sposobuje, ale podrobnosti som si nasla az na jednej americkej stranke. inak som si vsimla, ze zahranicne stranky tomu venuju dost pozornosti a lekari to dost kritizuju. napr. v amerike to sposobuje nielen obezitu ale aj cukrovku. ze tam je z toho uplna epidemia a predstavte si, ze niektore severske europske krajiny zakazali dovazat potraviny v ktorych ten sirup je. no ale u nas sa na to kazdy vykasle, hlavne ze je to lacne. zacinam si teraz nejako viac vsimat aj mladych ludi. fakt je ze je dost ludi s nadvahou, aj malych deti. babka hovori, ze kedysi ked bola ona mlada tak taki tucni ludia neboli. ze sem tam bol niekto trocha obeznejsi a to bola uz rarita. uz sa mu deti posmievali. dnes clovek vidi male deti ako bomby. v usa pisu, ze najhorsie je, ze ten sirup je vo vsetkych malinovkach. hlavne teraz v lete to ludia kupuju a piju cele litre. tak potom nemozu vobec schudnut, aj ked nic nejedia. je to strasne.

Tereza05

simax, ved ja s tebou súhlasím,len stačilo sem napísať čoho sa treba vyvarovať a nemuseli sme zhánať my ostatné ten článok, ale možno sa chcú presvedčiť na vlastné oči a článok so prečítať. Je to fakt svinstvo páchané na ľudoch a kompetentní s tým nič nerobia

simax

uz som poslala aj tebe. prave som o tom sirupe citala na jednej americkej stranke. fakt je to velke svinstvo, vlastne ked konzumujes potraviny, ktore to obsahuju, tak sa ti meni latkova vymena a telo vsetko uklada. a ked aj drzis dietu a jes len velmi malo, aj to sa ti ulozi, lebo telo dostava nejaky chory povel aby to inak spracovavalo. ale co je najhorsie, tak ten sirup zaroven vyvolava zavislost na jedlo. teda na to konkretne jedlo. mas skratka na nieco konkretne chut, povedzme ze mas rada nejaku konkretnu cokoladu a tym ze je tam ten sirup sa ti ta chut stale zvysuje. a vyrobcovia tych sladkosti to dobre vedia, preto pouzivaju ten sirub velmi radi. nielen preto, lebo je lacnejsi ako cukor, ale preto, lebo im zabezpecuje ze ludia im tie sracky budu kupovat, lebo na ne skratka maju chut. to je dobry o-jeb, sakra! no nic, musime si davat pozor. teraz uz viem co skratka nemam jest.

simax

no ja myslim ze je to dost dolezita informacia, lebo ak sa mi nedari zhodit kila hoci skoro nic nejem a cvicim, tak je jasne, ze niekde bude chyba. a fakt je, ze som tiez konzumovala vyrobky, ktore ten sirup obsahuju. a ze americania su tucni jak svine a ze za tym nieco bude, to som tiez tusila, ale nevedela som co. teraz aspon viem na co si mam davat pozor.

Tereza05

Baby nič zázračné sa tam nedozviete,hlavne aby sme sa vyhýbali náhrade cukru t.j. glukozovo-fruktozovemu sirupu, ktorý je skoro všade, treba čítať na výrobkoch