Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jednoduché chudnutie - dá sa to!

Príspevok v téme: Jednoduché chudnutie - dá sa to!
simax

odporucam velmi dobry clanok o chudnuti, prvu cast najdete aj na internete: liek.beautywoman.sk
ale dolezita je prave druha cast, ktora uz ale na internete nie je, treba si zohnat ten casopis od niekoho, kto ho ma. ja som to citala u kamaratky ked som bola u nej na navsteve, su tam presne potravinove doplnky, ktore sposobuju obezitu, skratka na co si treba pri kupe davat pozor. ak clovek je tieto konkretne potraviny s tymi konkretnymi doplnkami, tak sa mu vobec nedari chudnut, aj ked cvici a drzi diety. a ked aj schudne, po skonceni diety znova priberie. staci teda davat pozor na to, co kupujete a problem je vyrieseny. naozaj velmi dobry a poucny clanok, ale hlavne ta druha cast, lebo v tej prvej tie konkretne udaje nie su.
tuto info som vhodila aj na ine temy o chudnuti, lebo si myslim, ze to moze mnohym pomoct, hlavne tym, ktori s tym stale zapasia a nedari sa im vahu udrzat, alebo ich prepadava chorobna zravost. aby vedeli, z coho to vlastne je.

laura II

rozum sa mi zastavuje.ked vidim kolko clankov o chudnuti tu je!ja som mala v 16 rokoch 85kg!!! rozhodla som sa schudnut,nekecala som o tom,precitala som si clanky o zdravej strave a schudla za rok 30 kg.cas ktory stravite sedenim na nete a vypisovanim teorie radsej stravte vonku a uvidite,ze za chvilu nebude co riesit.

simax

pre tych, co nerozumeju anglicky, prikladam citat z jednej ceskej stranky:

Je to pro telo vlastne jed, chova se to v tele uplne stejne jako alkohol (az na ten akutni stav – ze proste clovek neni opily), ale telo a jatra na to reaguji stejne – zpusobuje to jizveni jater, ketre vede k cirhoze, tuk na jatrech (tady v USA mi osobne gastroenterolog rekl, z ekvuli tomu maji velike mnozstvi malych deti, co uz maji tuk na jatrech (neco, co normalne mivaji az obezni dospeli nad tricet!).Zpusobuje to cukrovku a taky obezitu, proto je v americe tolik tlustych lidi,a tuk se uklada na brise, tak jako u alkoholu, kde je nejnebezpecnejsi..

Problem je to, ze cukr premenuje kazda bunka v nasem tele, ale tuhle vec dokazi premenit jen jatra a to jeste ne celou, velka cast se rovnou meni na tuk, protoze telo proste nevi co s tim.

dominca

Simax , mohla by som poprosiť poslat ten článok aj mne.... velmi ma to zaujalo :)
dominca@szm.sk
vopred Ďakujem :)

dominca

Simax , mohla by som poprosiť poslat ten článok aj mne.... velmi ma to zaujalo :)
dominca@szm.sk
vopred Ďakujem :)

simax

ten sirup je vsade preto, lebo je to povolena prisada vo vacsine statov. ako som sa docitala, vinu na tom nesu hlavne USA, kde ten sirup zacali vyrabat a vdaka nemu ta firma velmi zbohatla. vyvazaju to do celeho sveta za smiesne peniaze, preto vyrobcovia potravin to budu kupovat pokym im niekto neklepne po prstoch. je to totiz ovela lacnejsie ako pravy cukor. no a velmi im vyhovuje aj ta zavislost, ktoru sirup vyvolava. lenze v usa uz mnohe skupiny upozornuju na to, ze zdravotny stav ich obyvatelov sa rapidne zhorsil, vsetci su velmi tucni, maju uz uplne dokatovany metabolizmus a na tom zradle su zavisli ako na drogach. ako som uz tu dole pisala, tak niektore severske staty europy uz zakazali vyrobky s tymto sirupom a dokonca vyhodili firmu mc donald, ktora ma ten sirup vo vsetkom. ale u nas to nehrozi, lebo tie firmy davaju velke uplatky, takze sa na trhoch stale drzia. my si musime pomoct sami. treba sa skratka zaujimat aj o taketo informacie, neda sa verit tomu, ze co je na pulte je aj zdrave. vyrobca si to bude chvalit, vrazi prachy do reklamy aby predal. a kto nevie, ten kupi.

simax

skopirovat sa to sem neda, je to velke a su tam aj fotky. najlepsie ked napisete na tu stranku co som uviedla dole - oni vam to poslu, alebo ked chcete, preposlem vam to aj ja, ja mam mail: nastasiakinski@azet.sk.
ja teraz v posledne dni citam hlavne zahranicne clanky o tom sirupe, je toho vsade plno, pise sa, co vsetko to sposobuje, ake vazne zdravotne problemy a ta obezita je uplne zakonita. skratka sa cloveku neda chudnut, lebo sa zmeni metabolizmus. a chut na sladke, je to ako droga. kedze aj mna sa to tyka, tak som si povedala, ze mne teda vyrobcovia potravin nebudu nicit zivot, zacala som tvrdo vyhadzovat potraviny s tymto sirupom. je to tazke, lebo tiez uz som zavisla, ale v zahranicnych clankoch pisu, ze ta zavislost prejde, ked clovek nejaky cas vydrzi. a telo sa vrati do normalu. ja som si kupila cokolady s cistym cukrom, to mam zatial ako nahradu ked je zle. objavila som aj jogurty bez sirupu. daju sa take vyrobky najst, len to chce trpezlivost.

inga22

Ahojte, a nedal by sa ten článok skopírovať sem? Myslím, že by sa viacero z nás potešilo.
Apropo, len tak som googlila a vygooglila som testovanie šuniek a jogurtov. Jednotlivým druhom udeľovali trestné body. Ten glokozovo-fruktozovy sirup sa nachádzal takmer v každom bodovo vyššie ohodnotenom jogurte (čím vyššie hodnotenie, tým horšie). Tu je stránka www.cas.sk (tak ako písala simax, iba jedna bodka). No a dnes ráno som navštívila chladničku a siahla po jogurte a samozrejme aj v tom konkrétnom, myslím, že to bol Coop Jednota čokoládový, sa nachádzal g-f sirup. Akurát v Activii sladkej som ho v zložení nenašla.
Čo vlastne teda jesť? Pravdou je, že som asi závislá na sladkom a naozaj, čím viac ho jem, tým potrebujem väčšiu dávku. Spomínaná Milka čokoláda, nikdy mi nestačí kocka či dve, ak ju už otvorím, tak sa jednoducho neviem udržať a zožeriem ju takmer celú. Čo jesť, aby sa mi táto chuť na sladké zmiernila? Vynechávať potraviny s g-f sirupom? Nenachádza sa všade?

simax

uz som ti to poslala. praveze cukor je ovela menej skodlivy, lebo je prirodny produkt a tento glukozovy sirup je sice vyrobeny z kukurice, ale je vselijako chemicky popremienany (ja nie som chemik, tak to neviem dobre vysvetlit) az z neho vznikol nejaky hybrid a na to nas organizmus reaguje uplne panicky. a najhorsie je, ze vytvara v cloveku aj zavislost. takze nielen priberas, ale aj stale kupujes a konzumujes tie veci. segra objavila v tescu jednu cesku cokoladu, ktora obsahuje cisty cukor, nie ten sirup a ja som zase nasla taku v lidli. ked som potom ochutnala tu cokoladu, zdala sa mi menej sladka ako napr. milka. to je preto, ze mame uz uplne otupene chutove bunky, uz nas ti vyrobcovia uplne zblbli. babke ked som niekedy nasilu dala kusok milky, tak ju vzdy isla vypluvat ze je to strasne sladke. som rada, ze som tu info nasla, musime sa chranit sami, lebo obchodnici sa o nase zdravie starat nebudu, to je jasne.