Vysoko hormonálna antikoncepcia

Príspevok v téme: Vysoko hormonálna antikoncepcia
Rose111

Máte s ňou niektorá skúsenosti? Pribrali ste z nej? Potrebujem odpovede na nejaké otázky pred tym, ako zájdem k lekárovi..

Pribrali ste z nej bez toho aby ste sa ( ako hovoria niektoré ženy prežierali ) ?

Chcela by sm strašne pribrať lebo ja nie som len chudá ale vychudnutá neskutočne... síce je to genetika a nič na to nepomáha ale v kútiku duše dúfam že toto by možno pomohlo... aj keď môžem jesť čo len chcem kedy chcem a nepriberiem a mnoho ľudí mi to závidí ja chcem mať váhu aspoň v normále tj nebyť podvyživená...

Len mi nevravte, že sa len naplním vodou lebo si myslím že kedže je to vysokodávková antikoncepcia ktorá obsahuje veľkú dávku hormonov musí sa z nej pribrať... teda aspň si myslím :))) preto sa vás pýtam a prosím ktoré máte s ňou skúsenosti a pribrali ste z nej bez nejakého pričinenia? naozaj budem vďačná za všetky rady a názory .. :)

mataBB

zo ziadnej antikoncepcie sa nepribera..a uz vobec ti to ziadny doktor nepredpise na pribratie...a ak ti aj predpise, tak ti asi ani neda vysokohormonalnu...

brat antiku kvoli pribratiu je totalna blbost a este si zbytocne zatazis organizmus a bez vysledkov..proste nepriberies

a hormony v tele nie su len tie, ktore suvisia s antikoncepciou, v tele je ovela ovela viac druhov hormonov

ellyy

no ja som sa tiez tesila ze ked zacnem brat hak konecne priberem mam vysku 172 a vahu 51kg to ako miss :-D ale ja som chcela mat viacej a vobec som nepribrala z HAK...to je veeeelmi individualne a zial ani toto mi nepomohlo ked chces pribrat mala by si zacat chodit do posilky vraj :-) a ze z toho urcite naberes svaly a priberies lenze mne sa chodit samej nechce :-D

Rose111

Lenze ja problem so štitnou žľazou nemam už mi testy robili a kedže ako sa hovori pibližne do 18 veku dievčata ženy priberaju kvoli tomu že dospievaju ( teda nasledok hormonov) lenže ja som nepribrala. Kedže si myslim že HAK obsahuju hormony tak by som aj mohla pribrať... ale to si myslim len ja preto sa pytam na vaše nazory.

jankaaaaaaaaa

nalejes sa len vodou a to "priberies" nejake tri kila. viac nie. navyse vysokohormonalnu mozes uzivat len 12maximalne 18mesiacov. a ked to vysadis zase schudnes tak ako predtym. ja uzivam kvoli nejakym problemom hak s najvyssim obsahom hormonov co je na trhu a pribrala som asi 4kg. co je ta zadrzana voda. a je pravda ze zo zacciatku som sa straaaaaaaasne prezierala. ale uz je to v pohode. a logicky ked uvazujes, ako mozes z tabletiek pribrat? myslis ze tie male tabletky sa ti zacnu usadzovat niekde v tele a zacnes naberat kila? to je hlupost.
radsej chod k lekarke, povedz jej o svojom probleme, daj si vysetrit stitnu zlazu a tak..