ako prebieha vyšetrenie cez konečník????
Konecnik
momo ja som bola panna , dr to vedela a vysetrovala maja cez posvu aaj cez konecnik.
Kuratenko :-) pekne meno...ver mi, niekedy sa tomu neda vyhnut, ale dobry lekar sa snazi...napr z krcka maternice ak ma byt dobry ster, musi ist dovnutra no...
To dudlík
paneská blana má ovor a kultivácia sa odoberá vatovou štetučkou cca 2 mm hrubou a tá prejde každou dierkou v panenskej blane
Zápal sliznice vaginy ti asi tažko vyšetrí cez zadok-možno tebe
No momo lebo ty toho vieš až moc! Jak že neviem ked som bola pri tom, inteligentna/ý
vyšetrenie čoho ???
No to tvrdit nemozes lebo gynekologovia su vseliaki a niektore veci sa cez konecnik nedaju...kamaratka mala 13, panna a zapaly posvy a vytoky takze kultivacia musela byt predsa cez posvu :-)
kiki, nepíš ked nevieš, lebo ti niekto ešte uverí. žiadny gynekolog nevyšetri dievča cez pošvu ked je panna. vždy len cez konečník.
kiki zvykne sa opytat gynekolog ci si este panna a podla toho ta vysetri bud cez konecnik alebo cez posvu.
No zistuje ci tam nemas nieco co tam nema byt, napr. na stenach posvy, da sa aj maternica vysetrit ked ti spolu s tym aj tlaci na brusko...