Ahojte, asi týždeň ma svrbí v oblasti konečníka a pri veľkej potrebe aj páli. Mám aj krv, ale nie je to v stolici, skôr mám pocit, že to mám z podráždenia konečníka. Chcem sa teda spýtať, či by to mohli byť hemeroidy alebo niečo iné? A ako na to?
Hemoroidy alebo ???
Dnes som si kúpila masť Faktu, tak dúfam, že mi to prejde aj bez návštevy lekára. Ja dosť športujem, ale v poslednej dobe je toho výrazne menej, pretože mám štátnice, takže väčšinu dňa presedím pred pc. Tak dúfam, že to po štátniciach zase rozbehnem :).
Este nechcem zabudnu na celkom dobry liek na hemeroidy, vola sa Detralex a je len na lekarsky predpis, je dost ucinny a skoro ziadne vedlajsie ucinky, ale samozrejme pohyb je najlepsi, ak si nemozes dovolit pohyb tak aspon ako tak lieky, ale ked presedis polovicu dna, tak sa hemeroidov ani s liekmi nezbavis.
Na hemeroidy je najlepsi pohyb a ano mas hemeroidy.
No práveže si to v okolí konečníka nahmatám. Mám to tam už dlhšie, ale nikdy som s tým nemala takéto problémy. Vždy to trvalo len chvíľu. Brala som však tri týždne veľmi silné antibiotiká, tak neviem, či sa mi to nezhoršilo aj po nich.
Nikto?