ked sa zensky problem stane aj muzskym

Príspevok v téme: ked sa zensky problem stane aj muzskym
soberana

ahojte pre istym casom som mala partnera vdaka kt. som mala iste zenske problemy bohuzial tie pretrvali nakolko nebol schopny ist k lekarovi... teraz uz spolu niesme (vdaka bohu)a mam uz noveho priatela, zatial sme spolu nespali... pokial sa nedam doporiadku, vie o tom a respektuje to... vyfasovala som teraz antibiotika na takmer 3tyzdne :/ a hoci mi lekarka povedala, ze sa to prenasa len pohlavnym stykom musela som sa jej spytat, ze ci pri oralnom by sa to na neho mohlo preniest povedala, ze mohlo by sa aj slynami... tak teraz neviem co mam robit ci ho vyslat k lekarovi pre istou (lebo nechcem sa zase dozit toho ze sa preleicim pretpim tyzdne s antibiotikami a potom sa mi nieco vrati lebo nebde okej) alebo dufat (ze mu nic nieje) rada by som ak by sa vyjadrili aj muzi, ze ci je pre nich problem ist k lekarovi...treparz aj len preventivne hoci jeho osobne navonok nic netrapy. pretoze ani byvaleho netrapilo a vidite nebol za rok schopny navstivit lekara a teraz... mi je uprimne luto jeho novej priatelky a kazdej dalsej

jedna

...no je to silaaa... ty mas pohlavne prenosnu chorobu a on napriek tomu bez problemov ti spravi oral... paraaaadaaa!!!!

janekMY33

Ale muzi su taky k lekarovi aby si ich tahal traktorom ale ved treba povedat svojmu lekarovy ze to mas od neho a ci by nemohl predpisat aj jemu antibiotika

soberana

dakujem Adam :) myslim si, ze on je jeden z tych, co by mal pochopenie (aspon v to dufam) len mi je to cele trochu blbe sme spolu kratko, normal sex sme si este neuzili iba take tie hradky :P a uz ho mam otravovat s dakymi lekarmi, neviem asi mam este dake debilne myslienkove pochody vdaka skusenosti s byvalym... snad to bude okej :)

AdamKrt

Ak ma nieco partner, partnerka tak je aj vo vlastnom zaujme, ten druhy by mal navstivit lekara, aby sa to neprenasalo ako bumerang.

Ak si robila oral jemu, je to menej pravdepodobne. Ak robil on Tebe, moze mat infikovanu ustnu dutinu a znovu Ti to zaniest dnu....

Moze sice aj preplachovat si usta dezinfekcnymi ustnymi vodami, repikom, ci kombinacia napr. repik-nechtik-tea tree olej- pripadne aj kapucinka vacsia, ale ak mu urobia jednoduchy vyter z hrdla, zistia to najrychlejsie.

Urcite mu povedz, ze dufas, ze nebude ako Tvoj expriatel, ktoremu sa neracilo a preco si aj ochorela. Normalny muz, ktoremu zalezi na partnerke pre to bude mat pochopenie.