bolesti v podbrusku

Príspevok v téme: bolesti v podbrusku
Ivanka300

Dobry den,
beriem HAK Maitalon uz 3 mesiace, tento mesiac som uz priblizne v stredu cyklu v druhom tyzdni uzivania tabliet. Dnes rano ma prekvapila bolest v podbrusku prechadzajuca do lavej strany. Neviem co to ma byt ? Mozu to byt ovulacne bolesti aj ked antikoncepcia by mala ovulaciu zastavovat? alebo priznak toho ze o tyzden pride menstruacia. Alebo naozaj neviem. Citim aj dost nafuknute brucho.

lienocka2808

nyleve preboha a naco by sme potom brali antikoncepciu keby nezastavovala ovulaciu. je pravda, ze ti upravuje cyklus ale nedochadza k ovulacii urcite. Cize sa neuvolnuje vajicko a tym padom nieje ani co oplodnit.

mataBB

nyleve hak ovulaciu zastavuje, zena pocas uzivania nema ovulaciu !!!!!!!!!!!dokonca ani menzes v pravom slova zmysle, len pseudokrvacanie...

Ivanka300

takuto bolest som mala po poslednej menstruacii asi v jeden den a preslo to ibalginom. No a teraz tiez dala som si ibalgin tak to prejde ale inac mam aj dost problemy s mocovym mechurom v podstate uz recidivu cystitidy. Raz v lete som mala tiez taku bolest potom prechadzala od vajecnikov az ku krizom a neskutocne to pichalo vtedy som musela ist na pohotovost na urologiu dali mi antiobiotika a bolo to OK

nightmare281

pokial ta to neboli moc, a nebude sa to nejak opakovat tak si myslim ze to nic nebude. mna teraz bolelo dva tyzdne po menzese podbrusko ale nebola to silna bolest, bola som aj u gyn. a vsetko mam ok.

nyleve

Antikoncepcia nezastavuje ovuláciu, len ju presnejšie načasuje. U normálneho cyklu bez HAK sa termín ovulácie pohybuje v nejakom rozmedzí (cca týždeň, ale môže byť i viac), HAK vymedzuje tento termín oveľa striktnejšie.