ziarlenie alebo nie?

Príspevok v téme: ziarlenie alebo nie?
Brenda

spolu z priatelom sme uz vyse 2 mesiacov,on lubi mna a ja jeho...vsetko je to dobre az na par drobnosti, pre mna dost podstatnych drobnosti. dam priklady...ked sme spolu niekde vonku a daky chalan (muz) na mna dlhsie pozera hned sa ma vypytuje ze kto to je a ci ho poznam a ja pritom nic nezpozorujem..alebo mi zacal otvarat postu na internete a citat spravy..len tak bez mojho vedomia,vela krat mi povedal ze ja ho nelubim co nieje pravda. alebo ked mi niekto zavola hned sa pyta ci mi vola nejaky chalan.podobne je to aj z sms-kami.bojim sa aby to nezacal stupnovat...neviem ci to je v norme ziarlenia alebo su to naznaky niecoho horsieho...

Elissa11

aj ked mu dohovoris, je len mala sanca ze sa zmeni...ak nie si ako on (ze by si mala potrebu citat jeho postu a neustale ho mat pod kontrolou, obmedzovat jeho vlastnu slobodu atď.), co predpokladam ze taka nie si, tak chod...pokial je to takto v zárodku, je to lahsie ako potom..ked sa nanho psychicky alebo fyzicky priputas. najskor by som sa s ním o tom porozpravala a snazila sa, aby sa na vec dival tvojimi ocami, nie jeho. vela stastia!

smajliQa

jasne ze nie.. brenda to ma tazke...
ale az priliz jednoduche.. proste ked ti to urobi este raz, tak ho polsi kade tade.. ved mne postu neotvara ani mama..

ververka

keby mne toto robil typek tak mu raz dohovorim a ak nepomoze tak dovidenia. z takehoto nemoze vzist nic dobreho. nastastie mam stastie :)

smajliQa

rony... vies, myslela som to tak, ze po istej dobe k sebe nadobudnu taku doveru, ze im to pride uplne normalne otvorit napriklad postu... ja tiez poviem priatelovi ked mi dojde sprava.. ze prosim ta mozes mi to precitat?? ked zrovna nieco robim.. o tom je vztah...
nemas co tajit.. a verite si..

rony26

ano, su to naznaky niecoho horsieho, naznaky konca

smajliQa: su este kratko spolu aby jej to robil? :)...a teda po kolkych rokoch ma jeden z partnerov pravo otvarat tomu druhemu postu?

smajliQa

brenda.. daj mu jasne najavo, ze do tvojho sukromia ho nic... ze ste priliz kratko na to, aby ti toto robil. mne to priatel nerobi a to sme vyse roka spolu.. kazdy ma pravo na svoje sukromie..

ak ti po dvoch mesaicoch toto robi, neviem co bude po pol roku,,, mala by si sa s nim porozpravat.. toto nie je zrovna sen zeny, ze sa jej priatel hrabe vo veciach..

zapamataj si.. dovera je zaklad vztahu.. fungujuceho

ververka

podla mna je chalan troska paranoidny a bude sa to len zhorsovat a moze byt aj agresivny. urcite by som mu povedala ze si nezelam aby sa takto spraval a aby ma kontroloval a ze dovera je vo vztahu na prvom mieste. toto by ma urazalo, pretoze by to dokazovalo ze mi neveri.